Viva - śniły mi się róże .... i dobrze, bo mogła w ten sposób pobyć dłużej u Was.. z Wami i w waszym ogrodzie.. sama nie wiem co bardziej wole..Was czy Wasz ogród. Ale chyba komplet robi całość.. to coś co się po prostu kocha... co ma to COŚ...... Cudny ogród i dwoje cudnych ogrodników ..
Gapiłam się w każdą roślinkę, zaglądałam pod liście host co tam rośnie gdy ich nie ma.. i stwierdzam, że ogród ideał.. każde połączenie mi pasowało, nie znalazłam ani jednego zgrzytu. Baaaa nawet mogę u Ciebie kochać róże tak samo jak i inne kwiecie. W Artemis zakochałam się na zabój. Te wszystkie ławeczki i zakątki, staw, warzywnik, łuki różane.... oj dużo tego.
Połączenie tej róży z foto wyżej z szałwią REWELACJA.. i postuluję te foto na awatarek
Hostowisko, sucha rzeczka kamienna z goździkami, żółta lilia w kocimiętce, wrzosowisko, pomarańczowe jeżówki , aj ..wszytko piękne.. i buk trikolor w tak doborowym towarzystwie.. Że mi się aparat musiał skrzaczyć w takim momencie

A ja głupia nie wpadłam na pomysł by drugim wymienić tylko obiektyw na mniejszy

A może i dobrze... bo dzięki temu nie mam problemu jakie fotki wstawić, a miałabym ich tysiące.. z telefonu nadaje się do publikacji tylko kilka
Ostróżki giganty i ten piękny powojnik.za każdym razem u Ciebie go podziwiam.
Driakiew (to chyba driakiew) z czosnkami, lawendą.. duet piękny
Dzwonek kropkowany.. że ja nie mam takiego?? Toż to grzech... ale dzięki Tobie już go mam
Buczek , mikołajek i te żółte cisy i reszta.. oj to piękne.. tylko foto paskudne
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.