Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród na piasku

Kolorowy ogród na piasku

Gocha 02:35, 28 cze 2015

Gocha 02:47, 28 cze 2015

Gocha 02:54, 28 cze 2015

Gocha 03:00, 28 cze 2015

Viva chyba trochę za dużo tych zdjęć wstawiłam ale i tak miałam trudność z wyborem bo strasznie dużo ich zrobiłam. Ale to dlatego że każdy zakątek Twojego ogrodu zasługiwał na cyknięcie mu fotki.
Vivo i Stanisławie jeszcze raz bardzo dziękujemy za zaproszenie bo dzięki temu mogliśmy zobaczyć i podziwiać efekty Waszej pracy w postaci tak cudownego ogrodu. Pozdrawiamy bardzo gorąco.

Betka 06:23, 28 cze 2015

Obejrzałam relację
Przepiękny ogród , spotkanie widac udane Gosiu z takiego pięknego ogrodu to faktycznie trudno było wybrac zdjęcia ....
Pozdrawiam wszystkich a przede wszystkim gospodarzy !
Bogdzia 06:27, 28 cze 2015

Od rana przybiegłam obejrzec zdjęcia. Dzięki Gosiu że tak dużo i takie piękne. Od mojego pobytu dużo się zmieniło , ogród większy i piękniejszy, te nowe fragmenty cudne jak i reszta, ławeczki ślicznosci a Pani Domu też jakby piękniejszaale to pewnie z gosci tak się cieszyła.Pozdrówka dla Wszystkich , dla Gospodarzy najwieksze i najserdeczniejsze.
08:36, 28 cze 2015
gdzie ja trofiłam i dlaczego dopiero teraz?

super sielskie rabaty ...kolorowy oczopląs

a ile róż ...i widzę że masz Souvenir du dr Jamain

napisz prosze czy ta róza nadaje się żeby ją popowdzić na pergolę i co tam jeszcze o niej wiesz
Mala_Mi 09:08, 28 cze 2015

Gocha napisał(a)

Cała Viva... foto oddaje cały charakter gospodyni.
rzulieta 09:15, 28 cze 2015

Ło matko kochono !!! Jak znalazłam ogród to się zachwyciłam Przepiękne rośliny Musiałam napisać, a teraz wracam do początku i czytam wszystko bo muszę dokładnie przestudiować Macham
Mala_Mi 09:25, 28 cze 2015

Viva - śniły mi się róże .... i dobrze, bo mogła w ten sposób pobyć dłużej u Was.. z Wami i w waszym ogrodzie.. sama nie wiem co bardziej wole..Was czy Wasz ogród. Ale chyba komplet robi całość.. to coś co się po prostu kocha... co ma to COŚ...... Cudny ogród i dwoje cudnych ogrodników ..
Gapiłam się w każdą roślinkę, zaglądałam pod liście host co tam rośnie gdy ich nie ma.. i stwierdzam, że ogród ideał.. każde połączenie mi pasowało, nie znalazłam ani jednego zgrzytu. Baaaa nawet mogę u Ciebie kochać róże tak samo jak i inne kwiecie. W Artemis zakochałam się na zabój. Te wszystkie ławeczki i zakątki, staw, warzywnik, łuki różane.... oj dużo tego.
Połączenie tej róży z foto wyżej z szałwią REWELACJA.. i postuluję te foto na awatarek

Hostowisko, sucha rzeczka kamienna z goździkami, żółta lilia w kocimiętce, wrzosowisko, pomarańczowe jeżówki , aj ..wszytko piękne.. i buk trikolor w tak doborowym towarzystwie.. Że mi się aparat musiał skrzaczyć w takim momencie A ja głupia nie wpadłam na pomysł by drugim wymienić tylko obiektyw na mniejszy
A może i dobrze... bo dzięki temu nie mam problemu jakie fotki wstawić, a miałabym ich tysiące.. z telefonu nadaje się do publikacji tylko kilka

Ostróżki giganty i ten piękny powojnik.za każdym razem u Ciebie go podziwiam.

Driakiew (to chyba driakiew) z czosnkami, lawendą.. duet piękny

Dzwonek kropkowany.. że ja nie mam takiego?? Toż to grzech... ale dzięki Tobie już go mam

Buczek , mikołajek i te żółte cisy i reszta.. oj to piękne.. tylko foto paskudne