Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 21:54, 27 paź 2013

Danusiu jesteś wielka chciałem ci po dziękować że nam dajesz taki przykład że nie można nigdy mówić że skończyliśmy tylko że zawsze może być lepiej i że zawsze możemy zacząć zmieniać swoje ogrody czy jest młody czy stary tylko trzeba chcieć dobrze że grube rzeczy skończyłem wcześniej bo teraz bym tego nie zrobił coś mnie choroba strasznie długo trzyma wiesz że zawsze byłem twoim wielbicielem i ubóstwiam twoje rewolucje hi hi hi hi
kasiula79 22:44, 27 paź 2013

Danusiu po raz kolejny dziękuję za Twoje rady

Jesteś Nieoceniona

a rewolucja, no cóż - nie myślałam że można zmienić coś co jest idealne, a Twój ogród przecież taki jest...

pozdrawiam
kaisog1 23:47, 27 paź 2013

....no ja nie wiem jak można nie zgadnąć kto był na zdjęciu Jestem chyba jedyną forumowiczką najczęściej fotografowaną od tej strony Nawet na avatar nie miałam swego czasu zdjęcia innego niż w pozycji tylnej

Co do rewolucji..... ja -jako kompletny laik projektowy,na etapie, w którym jest ogrod Szefowej usiadłabym i zapłakała. No, ale Szefowa to Szefowa - ma wizje, tzn pewnie miała już przed wdrożeniem planu w życie i doskonale wie co robić Jestem przekonana, że będzie bosko!
Urszulla 00:28, 28 paź 2013

jak zobaczyłam ilość postów po weekendzie wiedziałam że fotek dużo,
ale takiej rewolucji serialowej się nie spodziewałam
ciekawe jestem efektów dalszej pracy i tego czym Danusiu zaskoczysz
Anabell 00:31, 28 paź 2013

.....o Matko! serce mi zamarło, po tych widokach. Gdzieś podczytałam o rewolucji.

Jak mi szkoda daglezji. Ona była bardzo gęsta i wewnątrz z braku powietrza zaatakowało.
Dobrze, że jestem przekonana nowy plan wypali doskonalszy. Życzę dobrej pogody.
Milka 05:50, 28 paź 2013

Milego dzionka i dobrych fluidow przy rewolucji

Piję kawę, wstałam po staremu
agam 08:12, 28 paź 2013

Co do rewolucji to wykopać też bym wykopała, ale potem usiadłabym na środku i zapłakała. Buuu... Ale Szefowa zakasa rękawy i jakieś cudo niedługo nam zapoda.
Gardenarium 09:13, 28 paź 2013

Dziura mnie przeraża, ale gdybym daglezję zostawiła, za rok byłyby same suche gałęzie. Ciasno tam strasznie miała Zajmowała pół ogrodu prawie, teraz to taras tam normalnie mogę zrobić

Instagram Ogrodowiska
Lukas 09:29, 28 paź 2013

Ale się dzieje. Było dobrze, ale nie martw się na pewno będzie lepiej, przynajmniej inaczej. A już jak Ty się za coś zabierasz to będzie bajecznie. A ile się zrobiło miejsca jak powycinałaś świerki
Gardenarium 09:33, 28 paź 2013

To nie świerki ja powycinałam a tylko jedną daglezję o dwóch przewodnikach, świerki tylko podkrzesałam, bo padły na dole z zagęszczenia. Co mnie kiedyś podkusiło, że jak je sadziłam, to jakbym pijana była, normalnie wężykiem posadzone i wyjechane w ogród. A byłoby tyleee miejsca

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies