Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ewalm 00:26, 03 lis 2012

Gardenarium napisał(a)

A mnie się Danusiu podobał Twój ogród cały w liściach. Taki prawdziwie jesienny. Zwłaszcza przez okienko : )
monteverde 00:32, 03 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
To wspaniałe uczucie wiedzieć, że się coś dobrego zrobiło dla ogrodu.
Ulicę sprzątałam już w momencie jak padał deszcz. Ale dałam radę. Grześ zagrabił trawnik na ulicy, a ja posprzątałam resztę.
Jutro ciąg dalszy porządków za domem. Mam nadzieję, że pogoda dopisze

I taki Danusiu Twój ogród lubię bez śniegu
akanta 00:47, 03 lis 2012

monteverde napisał(a)

To wspaniałe uczucie wiedzieć, że się coś dobrego zrobiło dla ogrodu.
Ulicę sprzątałam już w momencie jak padał deszcz. Ale dałam radę. Grześ zagrabił trawnik na ulicy, a ja posprzątałam resztę.
Jutro ciąg dalszy porządków za domem. Mam nadzieję, że pogoda dopisze

I taki Danusiu Twój ogród lubię bez śniegu

Myślałam,że tylko ja nie śpię a tu patrzę -kto chodzi o tej porze po Danusi ogrodzie i sprawdza.A u Danusi jak zwykle na błysk wysprzątane ,nic nie rozczochrane jakby wiatru i śniegu nie było dalej piękna jesień.Danusiu podziwiam !
goniak 07:20, 03 lis 2012

Chyba wiele osób wykorzystało wczorajszy ciepły i słoneczny dzień na jesienne porządki w ogrodzie.
Danusiu,Twój ogród zatopiony w kolorowych liściach miał swój urok jesienny, ale po sprzątaniu jest jak zwykle idealny
Gardenarium 08:27, 03 lis 2012

Tak myślę Gosiu i ja, że wiele osób wczoraj usuwało skutki nieoczekiwanej zimy w październiku. Trzeba pomóc szczególnie trawnikowi, bo liście nie mogą na nim zostać.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 08:35, 03 lis 2012

Danusiu mialam już napisać, że ogród z liśćmi cudnie wygląda ale gdy zobaczyłam wysprzątany...... Tylko wzdycham z zachwytu.....
Dzisiaj poszaleję w moim ogrodzie ze sprzątaniem

Pisałaś, że poobrywałś liście limlajtce. W jakim celu? Włącznie dla estetyki czy z innych powodów???
Mala_Mi 08:50, 03 lis 2012

Biorę przykład z najlepszych i lecę do ogrodu....
Sebek 08:53, 03 lis 2012

Też wczoraj sprzątałem Ale takich pięknych efektów u mnie nie widać - chyba najlepiej wygląda front, bo całość wzruszyłem pazurkami. Współczuję sprzątania rabaty pod tulipanowcem - tam w ogóle się wejść nie da, a co dopiero sprzątać liście
Gardenarium 11:40, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)
Danusiu mialam już napisać, że ogród z liśćmi cudnie wygląda ale gdy zobaczyłam wysprzątany...... Tylko wzdycham z zachwytu.....
Dzisiaj poszaleję w moim ogrodzie ze sprzątaniem

Pisałaś, że poobrywałaś liście limlajtce. W jakim celu? Włącznie dla estetyki czy z innych powodów???

Poobrywałam bo one "robią ciężar" i długie pędy z namokniętymi liśćmi więcej ważą i kładą sie na bukszpany pod nimi. A w końcu i tak spadną, więc od razu to zrobiłam. Zostawiłam tylko kwiaty na zimę. Będą ładnie wystawały spod śniegu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:40, 03 lis 2012

Sebek napisał(a)
Też wczoraj sprzątałem Ale takich pięknych efektów u mnie nie widać - chyba najlepiej wygląda front, bo całość wzruszyłem pazurkami. Współczuję sprzątania rabaty pod tulipanowcem - tam w ogóle się wejść nie da, a co dopiero sprzątać liście

Wlezę dziś na kolanach i w berecie

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies