Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

waska 21:06, 06 kwi 2012

Dziękuje za życzenia i również życzę wszystkiego naj ale najwięcej zdrowia
Bogdzia 21:24, 06 kwi 2012

Aniu to przylaszczka a nie fiołek. Ja nie chciałam się z Toba sprzeczac gdzie jest zimniej u Ciebie czy u mnie ale teraz juz wiem. U mnie nawet nie ma co marzyc o kwiatkach barwinka czy chocby o jego paczkach ani o listkach tawuły . Jutro zrobię zdjęcia tych roslin to sama zobaczysz. Co do rh Calsap to pewnie Ci zakwitnie ale jest chory i jak się za niego nie weźmiesz to możesz go stracic. Opryskaj kilka razy z kilkudniowymi przerwami wodą z florowitem do roślin iglastych pomieszanym z florowitem ogólnego stosowania i jesli deszcz nie pada to podlej ale ma padac to może nie będzie trzeba. Podlewając powinnaś dodac do wody najlepiej Previkur Energy albo Brawo 500Sc albo Biosept mozna nimi tez opryskac roślinę.Nie zlekcewaz tego bo to jest konieczne.

Zdrowych i wesołych Świąt w rodzinnym gronie.
Martek 22:34, 06 kwi 2012

Wspaniałych,pełnych radości,słońca Świąt Wielkiejnocy
oraz wszelkich łask od Zmartwychwstałego Chrystusa dla Ciebie i Twoich Bliskich Andziulka
andziulka 23:00, 06 kwi 2012

Aniu, Polu, Celinko,Asiu, Bożenko, Marto, dziękuję za życzenia
andziulka 23:06, 06 kwi 2012

Bożenko, kupię Biosept. Opryskam i podleję nim mojego calsapa Wiem,że jest to dobry, ekologiczny środek
agata_chrosc... 23:36, 06 kwi 2012

Witaj Andziulko,
pięknie u Ciebie. Kiedy ja się doczekam? A tak przy okazji odwiedzin, chciałam jeszcze dodać trzy grosze w sprawie tego rodo. Co ja tam wiem przy takiej specjalistce jak Bogdzia. ALe pomyślałam, że może świeżym okiem czasem się coś zobaczy, czego tak na codzień nie widać. A wydaje mi się, że twój krzak ma też pewien problem, jak by to nazwać, siedliskowy. Zabrałabym ten kamień, bo nie wykluczone, że pod nim są już korzenie i nie mogą swobodnie oddychać. I przyjrzałabym się glebie. Ona wydaje mi się za bardzo zbita, a rodo muszą mieć przepuszczalną bo inaczej się duszą. Na zdjęciu wygląda, jaby tam za dużo gliny było. ALe mogę się całkowicie mylić, bo na zdjęciu może być widac całkiem co innego niz w rzeczywistości.
Zdrowych, dobrych Świąt!
Mala_Mi 00:16, 07 kwi 2012

Życzę Świąt w pogodzie oczekiwanej przez całe Ogrodowisko. Niech stanie się CIEPŁO . A do ciepełka życzę całej Twojej rodzinie łącznie z pieskami....dużo miłości, zdrowia i spełnienia marzeń

U mnie wygląda podobnie, jeżeli idzie o oznaki wiosny....... ale faktycznie bylinki mam dużo większe... a barwinkowi się przyjżę...... Krzew agrestu już zielony, a forsycja jeszcze się nie spieszy, paki widać, ale kolorów nie...
ircia 09:02, 07 kwi 2012

Andziulko- Spokojnych, Wesołych i Zdrowych Świąt

Bogdzia 10:39, 07 kwi 2012

Milka 11:19, 07 kwi 2012

Zdrowych i szczęśliwych świąt