Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 09:07, 30 sie 2012

Aga, i kto to mówi? Jak ja do Ciebie zaglądam to zastanawiam się jak Ty to wszystko wymyślaszDziś mam chandrę. Już pisałam i Agaty. Chyba baterie misię wyczerpały

Macie jakieś pomysły, sprawdzone sposoby na naładowanie baterii przy 2ce dzieci ?
Milka 12:17, 30 sie 2012

dawno mnie nie było, a tu same piękne zmiany
Wieloszka 12:21, 30 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)
Aga, i kto to mówi? Jak ja do Ciebie zaglądam to zastanawiam się jak Ty to wszystko wymyślaszDziś mam chandrę. Już pisałam i Agaty. Chyba baterie misię wyczerpały

Macie jakieś pomysły, sprawdzone sposoby na naładowanie baterii przy 2ce dzieci ?

Oj chandra... Oj niedobrze... Ale Tobie??? Baterie??? Niemożliwe!!!
Hmmm.... sprawdzone sposoby.... Zapakuj dzieci do auta i jedź kup sobie ładną roślinkę do ogrodu/ na taras Na mnie działa Albo przyjedź do mnie na kawę
kwiatholandii 12:57, 30 sie 2012

Aga, wczoraj kupiłam trochę traw, ale nie mam czasu ich posadzić. Chyba jestem wredną matką, ale dziś najchętniej wsiadłabym do samochodu i pojechała do Wrocławia sama Te dnie i noce nieprzespane wyładowały mnie Przepraszam Was, ze narzekam.W ogrodzie chwaściory, w domu góry prania i straszny bałagan, którego nienawidzę. Może to mnie dołuje. Lubię mieć wszystko uporządkowane. Rozsypałam się
Wieloszka 13:09, 30 sie 2012

Monika, przykro mi Jak ja tak mam - góry prania i bałagan, to też sz.... mnie trafia. ALe wiesz co mi pomaga? Idę włączyć chociaż jedno pranie, szybko sprzątam najgorszy bałagan tzw.ryneczek i już jest trochę lepiej... nie jesteś wredną matką! Każda z nas ma takie chwile (nawet sporo takich chwil ) ... A nie ma możliwości, żeby ktoś na chociaż godzinkę-dwie zajął się dziećmi, żebyś mogła się zrelaksować, albo chociaż posprzątać spokojnie? Moja brama dla Ciebie zawsze otwarta - przyjeżdżaj
kwiatholandii 13:20, 30 sie 2012

Aga, u mnie jest trochę tak, że może mama mi pomóc, ale jest chora i daleko mieszka, więc proszę ja jak mam szczepienia, albo urzędowe sprawy. Wiem, że będzie lepiej jak Aleks pójdzie na kilka godzin do przedszkola od przyszłego tygodnia. Wtedy z jednym maluszkiem spokojnie dam radę. Głupio mi tak narzekać. Przecież sama wiesz jak to jest. Jutro mi przejdzie, ale chyba musiałam się wygadać
kwiatholandii 13:22, 30 sie 2012

Irenko, zapraszam częściej Ty jesteś optymistką na całego. Takich nam tzreba
Wieloszka 13:27, 30 sie 2012

No wiem jak to jest... Bycie mamą dwóch małych chłopczyków to nie sam "miód"... Rzeczywiście jak straszy pójdzie do przedszkola, będzie łatwiej... Też mam dwóch synków i uwierz mi, choć bywało ciężko, to teraz praktycznie zajmują się sobą sami, psocą razem a ja mam więcej czasu na inne obowiązki i przyjemności Za chwilę też tak będzie u Ciebie Czasem trzeba ponarzekać i wygadać się... Nie miej skrupułów Duuuży buziol!
P.S. A z tą bramą to na serio było
Milka 13:28, 30 sie 2012

skoro tak Moniko, to napiszę, że masz prawo do chandry, gorszego humoru itd; ale lada moment, coś fajnego kupisz, lub coś nowego zrobisz i od razu poczujesz się lepiej; rola życiowa kobiety jest szalenie trudna, więc bądź dla siebie szczodra i zrób sobie małą przyjemność; Aleks pójdzie do przedszkola, to juz ciut odetchniesz
noemi 13:38, 30 sie 2012

jestem z Tobą myślami ....brama u Wieloszki otwarta , u mnie też i ja mogłabym posiedzieć
z dziećmi .... Monika takie chandry ma każda z nas.... wygadaj się .... ...jutro będzie lepszy dzień .... ogarnij ryneczek i będzie super....