Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 08:34, 29 sie 2012

Ana , no właśnie nie wiem Bardziej jałowce, ale bardzo smukła odmiana. Takie sadząw Toskanii. To pokazowy ogród Włoski.
kwiatholandii 08:40, 29 sie 2012

No i zapomniałam się pochwalić, że od słynnej bukszpanowej cioci przywieźliśmy kilka bukszpanów na żuwopłot. Oby przetrwałay, bo były kopane z gruntu. Wczoraj już posadzone

Ana 08:52, 29 sie 2012

uhuhuhu....to są wypasione sztuki
Ozz 09:03, 29 sie 2012

Ana napisał(a)

Marzenka, a tak miałam już kiedyś pisać, że rozmawiałam właśnie z M, że chciałabym w następnym roku zorganizować wyjazd do Holandii busikiem z chętnymi na takie łąkocieogrodowe, połączone może z jakimś lepieniem z gliny i delektowaniem się winkiem w naszym rodzinnym ogrodzie ze stawem..mmmmhh

wciągaj mnie Kochana na zelazną listę...!!! Leże i kwiczę Cudne miejsca, po prostu raj!
I jeszcze z rajskimi jabłuszkami Chyba pojadę jutro na bazarek zobaczyć czy takie jabluszka sprzedają...

Coś mnie się zdaje, że zamiast busika uzbiera się cały wielki pks na taki wyjazd! Ja też, ja też chcę! Jestem gotowa w spartańskich warunkach z namiotem i śpiworem koczować gdziekolwiek gdzie mnie służby porządkowe nie wygonią, byle tylko objeździć i zwiedzić te zielone piękności holenderskie.
Swoją drogą mieliśmy w tym roku rozmyślny plan, aby pojechać tam na wakacje na zarobki właśnie w jakichś ogrodach, ale niestety nie wyszło Why?...
agata_chrosc... 09:25, 29 sie 2012

Monika, ale super było zobaczyć te zdjęcia z Floriady przez Ciebie robione. Widac jak inne rzeczy przyciągają uwagę różnych ludzi. Pokazałaś takie ujęcia, nad którymi ja bym się nigdy nie zatrzymała, a warto
kwiatholandii 09:30, 29 sie 2012

Ana napisał(a)

i za.... 4 Euro!!!!!!!!!!!!!
oby przetrwały
Ana 09:31, 29 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)

i za.... 4 Euro!!!!!!!!!!!!!
oby przetrwały

dobij dobij!!
GabiK 10:41, 29 sie 2012

Moniko piękne zdjęcia ogródków i domów.
Ten dom z podwójnym dachem mnie urzekł.

Zabierzcie i mnie na objazdówkę.
anna_studio 11:34, 29 sie 2012

...oj miałam ja sporo do nadrobienia......ale uwielbiam nadrabiać ...
piękne zdjęcia...piękne inspiracje...
dziękuję Ci Moniko za chęć dzielenia się...

co do przyszłości Twojego syna....mój w tym wieku zmieniał zainteresowania co do wykonywanego zawodu...średnio raz na tydzień..... ciesz się tym okresem....bo on najsłodszy i już się ''nie wrati''
pozdrawiam ciepło...
anna_studio 11:36, 29 sie 2012

kwiatholandii napisał(a)

Monika dla mnie ogrody Holenderskie stanowiły zawsze najpiękniejszy wzór do naśladowania.
Nigdy ich w realu nie widziałam, tylko na zdjęciach. Ale to uporządkowanie, zamkniecie w ramy ogrodu są moim niedoścignionym wzorcem
Proszę katuj mnie dalej zdjęciami, katuj bo ja masochiska jestem

Marzenka zakatuję Cię wieczorem, jak M wróci, bo ma część zdjęć Zawsze mi ciężko wyjeżżać po tych widokach. Dla mnie najpiękniejsze są jednak ogrody w takich właśnie miasteczkach a nie w ogromnych jak Amsterdam.

....podpisuję się pod tym rękami i nogami...
Dwoma rękami...to nic szczególnego...jestem prawo i leworęczna...