Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

kwiatholandii 20:47, 01 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Aga, byłąm dziś na zakupach i pierwszy raz z Aleksem w przedszkolu i szczepienia zaliczyłam, więc dzień udał się wspaniale. Jak dobrze, że mamy BABCIE!!!

Zaczynam mieć wielką ochotę na kawkę we Wrocławiu

Cieszę się MOniko, że się cieszysz Babcie to najwspanialszy wynalazek świata cieszmy się, że też będziemy babciami
Młoda nie czytaj i nie spiesz się, daj mi jeszcze kilka lat na bycie babcią... Albo z 10 lat

Ja też apeluję do 'MŁODEJ' , bo Marzenka jeszcze nie wygląda na babcię I ZAPEWNE SIĘ NIĄ NIE CZUJE
Madzenka 01:27, 02 wrz 2012

Moniko apeluj
Pewnie źe się nie czuję Chociaż cioteczną babcia jestem juź od lat
JulkAd 15:30, 02 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)
Moniko apeluj
Pewnie źe się nie czuję Chociaż cioteczną babcia jestem juź od lat

Marzenko ja cioteczną babcią jestem dla dzieci które mają już po naście lat, co nie znaczy, że ja jestem wiekowa. Ale na zostanie babcią z prawdziwego zdarzenia to chyba jeszcze trochę czasu i Tobie i mi zostało.

Monika sorki, że tutaj dyskusje... Ciebie temat dotyczyć będzie pewnie za minimum 20 lat
didek6 18:53, 02 wrz 2012

Domi napisał(a)

Kupiłam moje wyczekiwane kule i to zupełnie przez przypadek. Jak ja kocham przypadki Teraz trzeba je tylko dobrze wkomponować

Moniko, rozumiem jeszcze, że rodzimy dzieci w tym samym czasie (może była pełnia, albo jakiś fajny wietrzyk wiał), że zamawiamy takie same nożyce elektryczne (bo Wieloszka poleciła), ale żeby w tym samym czasie kupić stalowe kule do ogrodu??? Moje kulki dostanę za kilka dni

Witam! Gdzie dostanę takie kulki i w jakiej cenie? Strasznie jestem napalona na takie do mojego nowo powstalego ogrodu. Pozdawiam
kwiatholandii 17:10, 07 wrz 2012

Cały tydzień spędziłam praktycznie w przedszkolu, ale od wczoraj maluszek spokojnie wędruje sam

Zaszalałam więc ogrodowo i kupiłam wrzosy

Jutro będzie sadzenie

kwiatholandii 17:15, 07 wrz 2012

Didek6, kupiłąm je jakiś czas temu na giełdzie w Poznaniu. Narazie ich nie ma. Dziś sprawdzałąm.
agata_chrosc... 17:29, 07 wrz 2012

No to widzę, że juz zebrałaś się do kupy na nowo Ja na chandrę to mam zazwyczaj sposób filmowy - filmy, ale wyłącznie te, które juz znam i wiem, że pomogą W moim przypadku na przykład stare polskie seriale albo Machulski - Vabanki zwłaszcza,ale i inne tez moga byc, byle śmieszne na prawde pomaga Z tym, że na chandrę, bo na kosmiczny ból ziemi to już nistety nie. ALe w Twoim przypadku nie ma żadnych powodów aby kosmiczny ból ziemi odczuwć więc jestem spokojna! ściskam
baraga1904 18:05, 07 wrz 2012

..piękne wrzoski..
też marzę o wrzosowisku...
...na doła - najlepsza książka - odrywa od problemów i stresu...
..no i słoneczko...też mile widzine
Ozz 20:11, 07 wrz 2012

No na kosmiczny ból ziemi - to już tylko wrzosy pomóc mogą! Coś o tym wiem I koniecznie w hurtowych ilościach!
agata_chrosc... 20:24, 07 wrz 2012

Ozz napisał(a)
No na kosmiczny ból ziemi - to już tylko wrzosy pomóc mogą! Coś o tym wiem I koniecznie w hurtowych ilościach!

A Tobie Ozz skąd się kosmiczny ból ziemi przyplątał? Krakowski spleen chyba?