Moniko apeluj
Pewnie źe się nie czuję Chociaż cioteczną babcia jestem juź od lat
Marzenko ja cioteczną babcią jestem dla dzieci które mają już po naście lat, co nie znaczy, że ja jestem wiekowa. Ale na zostanie babcią z prawdziwego zdarzenia to chyba jeszcze trochę czasu i Tobie i mi zostało.
Monika sorki, że tutaj dyskusje... Ciebie temat dotyczyć będzie pewnie za minimum 20 lat
Kupiłam moje wyczekiwane kule i to zupełnie przez przypadek. Jak ja kocham przypadki Teraz trzeba je tylko dobrze wkomponować
Moniko, rozumiem jeszcze, że rodzimy dzieci w tym samym czasie (może była pełnia, albo jakiś fajny wietrzyk wiał), że zamawiamy takie same nożyce elektryczne (bo Wieloszka poleciła), ale żeby w tym samym czasie kupić stalowe kule do ogrodu??? Moje kulki dostanę za kilka dni
Witam! Gdzie dostanę takie kulki i w jakiej cenie? Strasznie jestem napalona na takie do mojego nowo powstalego ogrodu. Pozdawiam
No to widzę, że juz zebrałaś się do kupy na nowo Ja na chandrę to mam zazwyczaj sposób filmowy - filmy, ale wyłącznie te, które juz znam i wiem, że pomogą W moim przypadku na przykład stare polskie seriale albo Machulski - Vabanki zwłaszcza,ale i inne tez moga byc, byle śmieszne na prawde pomaga Z tym, że na chandrę, bo na kosmiczny ból ziemi to już nistety nie. ALe w Twoim przypadku nie ma żadnych powodów aby kosmiczny ból ziemi odczuwć więc jestem spokojna! ściskam