Milka
13:21, 31 mar 2012
ach, nie da sie więcej powiedzieć!!!

Moniko, mnie takie zmiany w trakcie budowy i podejmowanie decyzji na szybko też doprowadzały do szału, a czasem łez... U mnie odwrotnie - zamiast jednego schodka na wejściu do domu mam 3... Brukarze robiąc drogę dojazdową nie trzymali się projektu, ale od razu tego nie zauważyliśmyTwoja kostka będzie bardzo ładna i ten domek na zdjęciu też (ładny i nowoczesny). Niestety nieprzewidziane wydatki na budowie to przykra norma. Ale za to jakie będziesz mieć bukszpany!!! Też chcę takie kule jak na zdjęciu i takie słoneczko jak na zdjęciu, bo u nas dzisiaj jakieś sztormowe wichury
Po odbiorze szeregu od dewelopera mieliśmy drabinę z takich starych dech , zostawili u nas budowlańcy, chyba została spalona... warsztaty pewnie są, ale to nie dla mnie, umiem tylko coś skopiować a nie wymyślić... i zgadzam się z Tobą, cenię sobie takie rzeczy zrobione przez siebie ... mam koleżankę która maluje , szyje... właśnie czekam na obraz od niej do salonu ... wiem o czym piszesz, bardzo się cieszę , że to będzie praca od kogoś kogo znam
![]()
Moniko, pokażesz nam swoje pracę ?