Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Pszczelarnia 16:26, 28 maj 2012

Wszędzie kwitną rododendrony i azalie ale w każdym parku wyglądają inaczej. Kórnik piękny.
Madzenka 18:46, 28 maj 2012

Domi napisał(a)
Moniko, widzę, że jeszcze jesteś w ogrodzie, a nie w szpitalu.
Kosiarka to też ulubione narzędzie ogrodnicze mojego M. zwłaszcza, że ma na niej uchwyt na napoje (=piwo). Dzięki temu, że kupił sobie taką wymarzoną, teraz często jej używa No i o to chodzi: Twój M. jest zadowolony, a i Ty będziesz jak pięknie skosi trawę.
A roślinami, które nie przyjęły się nie ma co się przejmować. Nie one pierwsze i nie ostatnie. Czasem po 20 latach pada stare drzewo i nie ma na to rady. Mnie też wypadło dużo roślin. Teraz wyrywam bukszpany z obwódki, które nie przyjęły się od zeszłego roku. Sadziłam je w środku sezonu, a dopiero teraz padły. No i mam szczerbatą obwódkę

Domi gdzie takie modele z uchwytem na piwo sprzedają ?????
Domi 09:59, 29 maj 2012

No widzsisz Marzenko, że jak chłop chce to sobie znajdzie bajery
Mala_Mi 10:04, 29 maj 2012

kwiatholandii napisał(a)
Dziewczyny dziś zupełnie z innej "BECZKI". Musiałam Wam to pokazać, bo mnie bardzo rozbawiło

Wieloszka 10:57, 29 maj 2012

kwiatholandii napisał(a)

Poranna fotka z kanapy Część zakorowanych rabat

Moniko, piękny masz widoczek z tarasu już teraz, a to przecież wszystko takie świeże w Twoim ogrodzie! A trawa - rzeczywiście rośnie jak szalona! Za chwilę będziecie biegać po zielonym dywanie! Moja trawa niestety wygląda fatalnie mimo wertykulacji i podlewania co parę dni . Gdyby nie względy finansowe, to zerwałabym wszystko w chol...., najpierw wyrównała porządnie jak u Ciebie, a potem siała od nowa. Twój trawniczek choć młodziutki, ale gładki jak stół, niezmiernie mnie zachwyca !!!
Borbetka 20:47, 29 maj 2012

Oj, mam Kórnik "za miedzą", a nie byłam ... wstyd. Piękne zdjęcia Moniko z Twojego ogrodu. Wszystko zdążyłaś chyba zrobić co? Ja tak miałam przed porodem. Żeby zdążyć, żeby zdążyć ze wszystkim ...
kwiatholandii 14:20, 30 maj 2012

Rzeczywiście Kórnik naprwdę piękny, bardzo zadbany.

Dominiko, prawdopodobnie dzidziuś będzie w sobotę, bo nie możemy dłużej czekać. Smartuszek z niedgo. Czekał na Wielki Dzień do Dnia Dziecka

Dziś mamy z M trzecią rocznicę ślubu. Oczywiście sprezentowałam sobie kwiatki do ogrodu

Dzwonek brzoskwiniolistny

oraz Przetacznik kłosowy

kwiatholandii 14:23, 30 maj 2012

Prezencik od synka rozwija się pięknie

kwiatholandii 14:26, 30 maj 2012

Borbetka napisał(a)
Oj, mam Kórnik "za miedzą", a nie byłam ... wstyd. Piękne zdjęcia Moniko z Twojego ogrodu. Wszystko zdążyłaś chyba zrobić co? Ja tak miałam przed porodem. Żeby zdążyć, żeby zdążyć ze wszystkim ...

Już prawie wszystko Wiadomo, że teraz będę dosadzała maleństwa i "wypełniacze".
Wieloszka 14:29, 30 maj 2012

Przekichane, tak się urodzić zaraz po Dniu Dziecka Dla rodziców oczywiście, po podwójne wydatki na prezenty
Gratuluję 3 skórzanej rocznicy ślubu! Jak takie kwiatki sama sobie sprawiasz, to co dopiero od M. dostaniesz! Miłego świętowania!