Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Ana 09:43, 15 cze 2012

No tak, gdyby małzonek dziecię urodził sam to by sobie żywopłot z takich stozków w nagrodę zafundowal, hihihihihi....
ale to byłaby piękna pamiątka - po stożku na synka, patrząc na rosnące dzieci i cisy, a kiedy młodzi kawalerowie wyfruną z gniazda już (rozpędziłam się, wiem) to "dorosłe" cisy przypomną Wam zawsze o momencie ich narodzin...super!
Milka 10:22, 15 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Irenko, muszę muszę, ale potrrzebuję dużżżżo więcej. Jak zawsze będzę kombinowała przez teściów. Oni maja nosa do promocji

Gooseberry, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej.

Fajnych masz tych teściów, to rzadkość
jestem pewna, że nie o 3 szt. chodzi, pewnie z 50?
kwiatholandii 10:25, 15 cze 2012

Aga własnie to miejsce, o którym piszesz jest dla nich stworzone!!. Nie mam koncepcji jakie inne miejsce mogłoby być. Dziś popatrzę. Już rozmawiałam z szefem sklepu i da mi dobry rabat przy zakupie 2 szt, więc jest już dobrze.
kwiatholandii 10:35, 15 cze 2012

Ana masz rację, czas ucieka, a to byłaby piękna pamiątka.
Irciu, teściowie fajni, ale wiesz każdy ma swoje wady, ale trzeba starać się widzieć pozytywne strony, wtedy życie staje się łatwiejsze Ale co do ilości, to rzeczywiście około 30 szt bym musiała mieć.
GabiK 10:37, 15 cze 2012

Czy gdybyś zdobyła czosnki w dobrej cenie to możnaby się podłączyć pod zamówienie? Też mam ochotę u siebie, ale tak koło 10 sztuk.
Wieloszka 10:45, 15 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Aga własnie to miejsce, o którym piszesz jest dla nich stworzone!!. Nie mam koncepcji jakie inne miejsce mogłoby być. Dziś popatrzę. Już rozmawiałam z szefem sklepu i da mi dobry rabat przy zakupie 2 szt, więc jest już dobrze.

No nie, to jak rabacik będzie, to MUS kupić !!!
Wiesz, te roslinki przy furtce nie są jeszcze mocno ukorzenione, zawsze możesz je przesadzić...
Milka 11:37, 15 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Ana masz rację, czas ucieka, a to byłaby piękna pamiątka.
Irciu, teściowie fajni, ale wiesz każdy ma swoje wady, ale trzeba starać się widzieć pozytywne strony, wtedy życie staje się łatwiejsze Ale co do ilości, to rzeczywiście około 30 szt bym musiała mieć.

Słusznie mówisz, nie ma ludzi bez wad ja jestem najlepszym przykładem
ha, tak myślałąm, że sporo, ale kurcze jaki koszt wychodzi; a z czym je połączysz?
aga_pe 12:03, 15 cze 2012

kwiatholandii napisał(a)
Irenko, czosnki piękne i muszę je mieć, ale straszna cena. Nie orientowałam sie wcześniej, ale prawie 100zł za 3 szt to dość sporo. Jednak są to moje kwiaty przewodnie na Naszym ślubie.

Nie mogę się doszukać informacji o czosnkach. Skąd taka cena? To jakaś specjalna odmiana?
kwiatholandii 14:23, 15 cze 2012

A więc reasumując:

M jest na TAK!!!!!!!!!! hihi . Teraz muszę jeszcze porozmawiać konkretjie o rabacie

Aga, właśnie byłam rzucić okiem i gdybym przesadziła kilka w inne miejsce tam pięknie by weszły te stozki przy furtce Ale sie teraz nakręciłam na te stozki..brrrr

Co do czosnków, to jeżeli coś wyjdzi z poszukiwań, to oczywiście, że można się przyłączyć do zakupów. Ni ema problemu. Najpierw jednak muszę znaleźć dobre źródło w Hol.

ps. pstryknęłam fotkę mojej rabatki nowej. W sumie dwie nowe się złapały

kwiatholandii 14:27, 15 cze 2012

Nie mogę się doszukać informacji o czosnkach. Skąd taka cena? To jakaś specjalna odmiana?

Namiary dostałam od Irci

http://www.dutchgardens.pl/product-pol-475-Czosnek-%E2%80%9EGlobemaster%E2%80%9D.html