Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Mala_Mi 20:57, 28 cze 2012

eliza3 napisał(a)
Jestem pod dużym wrażeniem ile pracy wykonaliście. Świetnie, że masz zdjęcia z tamtego okresu, jest co wspominać, a jak się widzi co można zrobić jak się człowiek zmobilizuje to i chęci przybywa do działania.
Och i widzę, że masz szałwię omszoną, tak bardzo mi się podoba, a ja nigdy jej nie spotkałam w sprzedaży, szczęścia nie mam, czy słabo szukałam?

Bardzo słabo szukasz

Celinko.... ogrom pracy..ale za to jak teraz cieszy..byle te głuptaki nie uchwaliły głupoty...... pójdziemy protestować ......
eliza3 21:01, 28 cze 2012

Po lecie skontaktujemy się na pw. Pozdrawiam.
majkel0326 21:01, 28 cze 2012

Celinko,na tych zdjęciach jak było kiedyś i jak jest dziś w Twoim ogrodzie doskonale widać ile trudu i pracy włożyliście w urządzanie swojego miejsca na ziemi Niesamowite! A poza tym pięknie u Ciebie i kwitnąco
Celina 21:05, 28 cze 2012

asc napisał(a)

Jestem pod dużym wrażeniem ile pracy wykonaliście. Świetnie, że masz zdjęcia z tamtego okresu, jest co wspominać, a jak się widzi co można zrobić jak się człowiek zmobilizuje to i chęci przybywa do działania.
Och i widzę, że masz szałwię omszoną, tak bardzo mi się podoba, a ja nigdy jej nie spotkałam w sprzedaży, szczęścia nie mam, czy słabo szukałam?

Bardzo słabo szukasz

Celinko.... ogrom pracy..ale za to jak teraz cieszy..byle te głuptaki nie uchwaliły głupoty...... pójdziemy protestować ......

Aniu kochana,toż to by mi serce pękło Tyle pracy, tyle wpomnień.EHH... nawet nie chce o tym myśleć..
Kurde,czy wszystko musi być do D..Y.Nie można w końcu wszystkiego sprzedawać!! Nie nie będę o tym myśleć!!
Nic sie nie stanie!!!
Celina 21:08, 28 cze 2012

majkel0326 napisał(a)
Celinko,na tych zdjęciach jak było kiedyś i jak jest dziś w Twoim ogrodzie doskonale widać ile trudu i pracy włożyliście w urządzanie swojego miejsca na ziemi Niesamowite! A poza tym pięknie u Ciebie i kwitnąco

OOO Majeczka dawno Cię nie było ! Widzę ,że nie wszyscy są meczowi Szpakowski ryczy za ścianą!!! jakiś gol!
Celina 08:56, 29 cze 2012

Słoneczny i ładny dzień się zapowiada Wszystkim tego samego życzę i pozdrawiam

jotka 15:24, 29 cze 2012

Fajnego luziku życzę należy Wam się
Celina 21:42, 29 cze 2012

Ale upał !! wszystko kwitnie na potęgę! yukki juz w kwiatach

Celina 21:47, 29 cze 2012

Z tej róży nie spada ani jeden płatek!
Widać ją w rozkwicie , lekkim przekwicie i jak zasycha.Co to za odmiana?

Celina 21:53, 29 cze 2012

I jeszcze taka prośba!
Ten klematis jest kupiony za grosze w Biedronie nie mam pojęcia co to za odmiana i jak z nim postępować jak przekwitnie to co dalej z nim? przycinać? na jaką wysokość?.
Prosze o podpowiedź.Jeśli ktoś ma siły ,po tak upalnym dniu