no przeczytałam jednym tchem odnosząc wrażenie że jestes raptus ,działasz szybko wtykasz wsadzasz i ci rośnie! piękna ta pierwsza lilia delikatna taka , jestes ze stron w których mam rodzine i w Bytomiu i Gliwicach i w Chorzowie(tu miałam bo się wyprowadzili do Rygi na Łotwę) fajne te zwierzaczki do ogrodu
szpaler z piwonii tez super wygląda, no pomysł na huśtawkę też mi sie spodobał, wiem o fajnym centrum w Świerklancu u Żurka i w Tarnowskich Górach Sojka ale pewnie znasz
pozdrawiam
ps. i dodam że sie wzruszyłam pieskiem Gama żal zawsze pozostaje po stracie
Dobry wieczór Celinko mój rh tez ma juz pare lat, przed wsadzeniem caly worek mial ziemi dla niego specjalnie , co roku nawoze i nic .. w tym roku i ja popryskam te liscie mam nadzieje ze sie zmobilizuje bo tutaj zdjecia takie piekne a moj sie uparł ;/ a tez by czlowiek chcial oczy nacieszyc
Witam Cię serdecznie Danuszko!
Ze Świerklańca ma połowę roślin Tarn-Góry znam dobrze;.mieszkałam tam kilka lat; mój M jest tamtejszy.
Dziękuje za uznanie co do moich poczynań,raptusem nie jestem
Nie wszystko niestety rośnie.Ubiegłoroczne róże nie wytrzymały mrozów, już szukam nowych
Zapraszam ,zaglądaj.
ps dzięki za wspomnienie o Gamci....
Śliczną wiosnę pokazałaś Celinką, mam nadzieję że jutro też będę miała co fotografować. Zdjęcie ptaków super. Mnie ptaki nie chcą pozować. Ale może kiedyś się uda.