Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 21:23, 13 kwi 2012

majkel0326 napisał(a)
Jak na te Twoje ptaszki popatrzyłam to mi się przypomniało jak dzisiaj moja kotka polowała na "naszego" dzięcioła,który na nasze śliwki przylatuje.Miałam ubaw przez okno,na szczęście dzięcioł był sprytniejszy A potem pies gonił sierpówkę i miał szok jak mu odleciała.Ze zwierzakami nie można się nudzić

Chciałabym zobaczyć minę psa jak mu ptak odleciał Bezcenne
Danusza 21:24, 13 kwi 2012

no przeczytałam jednym tchem odnosząc wrażenie że jestes raptus ,działasz szybko wtykasz wsadzasz i ci rośnie! piękna ta pierwsza lilia delikatna taka , jestes ze stron w których mam rodzine i w Bytomiu i Gliwicach i w Chorzowie(tu miałam bo się wyprowadzili do Rygi na Łotwę) fajne te zwierzaczki do ogrodu
szpaler z piwonii tez super wygląda, no pomysł na huśtawkę też mi sie spodobał, wiem o fajnym centrum w Świerklancu u Żurka i w Tarnowskich Górach Sojka ale pewnie znasz
pozdrawiam

ps. i dodam że sie wzruszyłam pieskiem Gama żal zawsze pozostaje po stracie
majkel0326 21:24, 13 kwi 2012

Żebyś wiedziała Ten mój roczny psiak to taki dzieciuch jeszcze i wszystko go dziwi
karolciab93 21:33, 13 kwi 2012

Dobry wieczór Celinko mój rh tez ma juz pare lat, przed wsadzeniem caly worek mial ziemi dla niego specjalnie , co roku nawoze i nic .. w tym roku i ja popryskam te liscie mam nadzieje ze sie zmobilizuje bo tutaj zdjecia takie piekne a moj sie uparł ;/ a tez by czlowiek chcial oczy nacieszyc
Celina 21:50, 13 kwi 2012

Tutaj jeszcze kilka wiosennych fotek z bliskich spotkań z dzisiaj

Celina 22:01, 13 kwi 2012

Danusza napisał(a)
no przeczytałam jednym tchem odnosząc wrażenie że jestes raptus ,działasz szybko wtykasz wsadzasz i ci rośnie! piękna ta pierwsza lilia delikatna taka , jestes ze stron w których mam rodzine i w Bytomiu i Gliwicach i w Chorzowie(tu miałam bo się wyprowadzili do Rygi na Łotwę) fajne te zwierzaczki do ogrodu
szpaler z piwonii tez super wygląda, no pomysł na huśtawkę też mi sie spodobał, wiem o fajnym centrum w Świerklancu u Żurka i w Tarnowskich Górach Sojka ale pewnie znasz
pozdrawiam

ps. i dodam że sie wzruszyłam pieskiem Gama żal zawsze pozostaje po stracie

Witam Cię serdecznie Danuszko!
Ze Świerklańca ma połowę roślin Tarn-Góry znam dobrze;.mieszkałam tam kilka lat; mój M jest tamtejszy.
Dziękuje za uznanie co do moich poczynań,raptusem nie jestem
Nie wszystko niestety rośnie.Ubiegłoroczne róże nie wytrzymały mrozów, już szukam nowych
Zapraszam ,zaglądaj.
ps dzięki za wspomnienie o Gamci....
Celina 22:04, 13 kwi 2012

karolciab93 napisał(a)
Dobry wieczór Celinko mój rh tez ma juz pare lat, przed wsadzeniem caly worek mial ziemi dla niego specjalnie , co roku nawoze i nic .. w tym roku i ja popryskam te liscie mam nadzieje ze sie zmobilizuje bo tutaj zdjecia takie piekne a moj sie uparł ;/ a tez by czlowiek chcial oczy nacieszyc

Witaj Karolciu Z rad Bożenki trzeba korzystać,to istna skarbnica wiedzy wszelakiej
Miło że wpadłaś, jak Ci będzie po drodze zaglądaj !
EPODLAS 22:17, 13 kwi 2012

Śliczną wiosnę pokazałaś Celinką, mam nadzieję że jutro też będę miała co fotografować. Zdjęcie ptaków super. Mnie ptaki nie chcą pozować. Ale może kiedyś się uda.
Celina 22:54, 13 kwi 2012

Spokojnej nocy wszystkim
marzena 23:31, 13 kwi 2012

Celina, ptaszki super uchwyciłaś, rosliny też