Dzisiaj do południa było ciepło to wyskoczyliśmy z M na łowy.
Niestety ,jak dotarliśmy na ogród pełni zapału do roboty ,zaczęło padać,Musimy zaczekać do jutra.
Trzmieliny wybraliśmy wszystkie jakie były.Zobaczymy czy wystarczy.Dokupiłam jeszcze ostróżkę i wilczomlecz oby jutro nie padało!!
Celinko,a u nas była cudna pogoda,wprost wymarzona.Na jutro namówiłam M na wypad do centrum ogrodniczego,już mam radochę.Dobrze,że jedziemy razem,będzie mnie trochę hamował w zakupach
Duże zakupy zrobiłaś. Te trzmieliny niezwykle łatwo jest rozmnożyc a właściwie same to robią. Każda gałązka dotykajaca ziemi wypuszcza korzonki i juz jest nowa roslinka.Bardzo podoba mi się wilczomlecz ale pewnie wiesz że jest trujący trzeba uważac żeby dzieci go nie zjadły i nie zacierac oczu ręką z sokiem tej rośliny.
Bożenko mam już inną odmianę trzmieliny i już ją rozmnożyłam Dzięki za przypomnienie o
wilczomleczu! czuj duch! Ten wilczomlecz bardzo mnie ucieszył, dość długo go szukałam i M tak się w szkółce o niego potknął!
Duże zakupy zrobiłaś. Te trzmieliny niezwykle łatwo jest rozmnożyc a właściwie same to robią. Każda gałązka dotykajaca ziemi wypuszcza korzonki i juz jest nowa roslinka.Bardzo podoba mi się wilczomlecz ale pewnie wiesz że jest trujący trzeba uważac żeby dzieci go nie zjadły i nie zacierac oczu ręką z sokiem tej rośliny.
Bożenko mam już inną odmianę trzmieliny i już ją rozmnożyłam Dzięki za przypomnienie o
wilczomleczu! czuj duch! Ten wilczomlecz bardzo mnie ucieszył, dość długo go szukałam i M tak się w szkółce o niego potknął!
Trzeba przyznac że jest piękny.
W tym centrum ogr. w którym dzisiaj byłam ,to oferta taka ,że głowa odpada!! Będę tam niedługo to zrobię foty,bo naprawde jest co oglądać,Zgapiłam sie dzisiaj i nie wzięłam aparatu