Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

dajana 22:33, 02 lut 2013

monteverde napisał(a)
faktycznie potwierdzam bardzo mi się spodobał ten taras pozdrawiam[/quot

Witaj Aniu piękne masz pamiątki rodzinne .Uwielbiam taką porcelanę Też miałam takie cudeńka ale kiedyś spadł mi kredens ,nóżki wpadły do środka i zwyczajnie runął Wszystko się potłukło na szczęście nikogo nie było w pobliżu Długo było mi żal bo pamiątki rodzinne są bezcenne Kilka rzeczy posiadam ale zdjęć nie mam .Miłego wieczoru Aniu
dajana 22:33, 02 lut 2013

aneta230972 22:39, 02 lut 2013

dajana napisał(a)
To już wiem Anetko dlaczego u cioci brak warzyw .Pod lasem nie ma słońca a bez niego warzywa nie urosną Kwiaty owszem ale nie warzywa ..U mnie była gigantyczna praca ale bardziej przy ogrodzeniu każdy dół musiała pod słupek wykopywać koparka przy czym wydobywała kawałki skały a otwór pózniej musiałam zmniejszać ręcznie ,zakopując wiadra ze słupkami i cementem Słupki maja 3,5 wysokości Oczywiście 1,5 m w ziemi .To dopiero było tyranie W większości robiłam to samodzielnie łącznie z wyrabianiem cementu Trudno mi samej w to uwierzyć ale tak było Teraz to już masełko ,choć ogrom prac przede mną jeszcze .Widziałam twoją kuchnię ,ktoś na gotowca pójdzie ale ma dobrze ,,bardzo przyjemna kuchnia .

Każdy kto narzeka i biadoli powinien sobie przeczytać Twoją historię. W sekundzie problemy przestają być problemami. Powodujesz, ze zaczynam wierzyć w niewykonalne
dajana 22:41, 02 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Dajanko bylam,zreszta juz nie pierwszy raz u Ciebie Taras ogladnelam...cudo...Dusza wyobrazni bujalam sie na tarasowej hustawce...Lubie bywac w takich miejscach,przysluchujac sie gospodyni o romantycznej duszy...)

A ja lubię bywać u ciebie W duecie z Zetą tworzycie fajny kabarecik
dajana 22:53, 02 lut 2013

Ja też biadoliłam to normalka nawet ryczałam ,krzyczałam na co mi to było Kiedy jednak mijało zmęczenie już myślałam inaczej,odczuwałam satysfakcję Dziewczyny z forum budowlanego tak mnie wspierały że dałam radę.Moje łapki wcześniej nigdy tak nie pracowały wieś znałam jedynie z drogi a kwiaty te w kwiaciarni Teraz po takim zaprawieniu w boju nawet brakuje mi tych taczek kilofa i wyrabiania cementu Kiedyś ktoś z tamtego forum mi powiedział że kiedy skończę tą przygodę budowlana jeszcze za nią zatęsknię Pomimo wszystkich problemów i ciężkiej pracy to świetna przygoda której po wszystkim będzie brak Miał rację ,często oglądam zdjęcia z poszczególnych etapów i przypominam sobie wszystko To bardzo przyjemne wspomnienia z perspektywy czasu No i satysfakcja że się udało Wszystko przed tobą i nie ma się czego bać Anetko
Kasiek 02:46, 03 lut 2013

Puk puk...Dajanko spisz?....
dajana 02:50, 03 lut 2013

Kasiek napisał(a)
Puk puk...Dajanko spisz?....

He,he a gdzie tam zwiedzam i nadrabiam zaległości .A tobie ktos łóżeczko podprowadził Kasieńko ?
Kasiek 02:53, 03 lut 2013

Myslalam ze mnie tu samiutenka zostawili i Ogrod zamkneli..wloczylam sie po nocy,w swietle swieczki az do Ciebie przybieglam...
Kasiek 02:59, 03 lut 2013

No zostawili mnie...Dajanka tez usnela strudzona znojem dnia...
Dobranoc...
dajana 03:01, 03 lut 2013

A mnie komputer się buntuje ,,pamięć podręczna marna i miele i miele No jakoś zajarzył.Ty tak często po nocy buszujesz ? Do ciebie to dopchać się nie można taki masz tłok w dzień ..U mnie światło z kominka a ja tak lubię być sama to w nocy chapię tę przyjemność.