Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

kitek81 21:55, 02 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Super fotka Joasiu

popieram
JoannA 21:57, 02 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Super fotka Joasiu

Kasieńko,
wcześniej źle zaznaczyłam linki, od początku wiedziałam o co Dajance chodzi. Może to nie jest jeszcze to o czym marzy ale drobne zmiany i będzie OK.
dajana 22:27, 02 mar 2014

Joasiu czułam że wiesz co mi w duszy gra To tak jak w stolarni zamawiałam swoje drzwi ,wiedziałam co chce ale nie umiałam ich narysować bo wcześniej takich drzwi nikt nie zamawiał a kiedy wreszcie załapali o co mi chodzi drzwi zrobili śliczne z mojego osobistego pomysłu .Slicza romantyczna furteczka już tylko kroczek od celu Trzeba to teraz nanieśc na stalową konstrukcje i odrobinę zagęścić sztachetki Kilka poprawek i będzie super ,powieszę też koszyczek z lawendą .Dziękuję Joasiu Buzka
JoannA 22:29, 02 mar 2014

dajana napisał(a)
Joasiu czułam że wiesz co mi w duszy gra To tak jak w stolarni zamawiałam swoje drzwi ,wiedziałam co chce ale nie umiałam ich narysować bo wcześniej takich drzwi nikt nie zamawiał a kiedy wreszcie załapali o co mi chodzi drzwi zrobili śliczne z mojego osobistego pomysłu .Slicza romantyczna furteczka już tylko kroczek od celu Trzeba to teraz nanieśc na stalową konstrukcje i odrobinę zagęścić sztachetki Kilka poprawek i będzie super ,powieszę też koszyczek z lawendą .Dziękuję Joasiu Buzka

Bardzo proszę Dajanko, cieszę się że się podoba
Jutro coś Ci jeszcze podrzucę
buziaki
JoannA 22:31, 02 mar 2014

To może jeszcze coś takiego
http://www.monstermarketplace.com/luxury-home-furnishings/cottage-picket-wings-va74338
JoannA 22:35, 02 mar 2014

http://zszywka.pl/p/--6963070.html
Dobrej nocy Dajano
Kasiek 22:38, 02 mar 2014

Joasiu, mi to sie bardziej z pergola kojarzy, ale masz racje, mozna przeciez przerobic na bramke i bedzie pieknie
dajana 22:39, 02 mar 2014

Kasiek napisał(a)
To szukamy furtki czy bramy ?

Kasieńko furtkę chyba łatwej znaleść ale wiadomo ze brama będzie taka sama jak furtka tyle ze wymiary inne ..Tylko w wolnej chwili Kasieńko ,bo nie będę cie przecież angażować do szukania mojej furtki ,masz masę innych zajęć tak przy okazji kiedy ci się coś fajnego w oczy rzuci
JoannA 22:41, 02 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Joasiu, mi to sie bardziej z pergola kojarzy, ale masz racje, mozna przeciez przerobic na bramke i bedzie pieknie

Dokładnie Kasieńko,
mamy teraz dwie wersje pergoli, Dajanka zdecyduje która bliższa jej sercu
Kasiek 22:42, 02 mar 2014

Dajanko jak cos mi o oko wpadnie... Joasia pokazuje ladne propozycje, troche ladniejszego wykonczenia i moze bedziesz miala swoje,, wymarzone´´ cudo