Kondzio
18:25, 10 wrz 2012

strasznie dużo tu forumowiczow człowiek nie wydala oglądać wszystkich ogrodow naj lepiej dać u Danusi na wątku ze poczebujesz pomocy to szybciej ja otrzymasz
 strasznie dużo tu forumowiczow człowiek nie wydala oglądać wszystkich ogrodow naj lepiej dać u Danusi na wątku ze poczebujesz pomocy to szybciej ja otrzymasz  

i innych codziennych stresó.. bez niego bym chyba ogłupiała...
 i innych codziennych stresó.. bez niego bym chyba ogłupiała...

To u Ciebie widziałam te cudne hortensje i pomyslałam, że też tak chcę!
 To u Ciebie widziałam te cudne hortensje i pomyslałam, że też tak chcę!  
  . Mogę spokojnie znów popatrzeć. Latam po tylu ogrodach, że oczopląsu dostaję, a czasu na pisanie malutko. Jaka to odmiana? Ja kupiłam Silver Dollar, ale baaardzo lichutkie. Ile muszę czekać na takie okazy jak  Twoje i co z nimi robisz, że takie piękne?! Zdradź tajemnicę Moja Inspiracjo...
. Mogę spokojnie znów popatrzeć. Latam po tylu ogrodach, że oczopląsu dostaję, a czasu na pisanie malutko. Jaka to odmiana? Ja kupiłam Silver Dollar, ale baaardzo lichutkie. Ile muszę czekać na takie okazy jak  Twoje i co z nimi robisz, że takie piękne?! Zdradź tajemnicę Moja Inspiracjo... 

Witam,piękne wrzosowisko masz,dawno tu nie zaglądałam.Też kupiłam kilka wrzosów i hebe 4 szt(podobno rodzina wrzosowatych) i 2 wrzośce już mi zbrązawiały nie wiem czemu.
 A te hortensje są śliczne zostaw ich tam gdzie są, super widok z jadalni
 A te hortensje są śliczne zostaw ich tam gdzie są, super widok z jadalni Pozdrawiam i zapraszam w odwiedziny
 Pozdrawiam i zapraszam w odwiedziny