Świetnie Agatko że zmieniłaś nazwę wątku. Teraz wiadomo co i jak. A może wstawisz do mapy ogrodów Twój wątek. Widzę że Betysia już to zrobiła. Fajnie to wygląda jak Ogrodowisko zatacza coraz szersze kręgi. Ciekawy jestem kiedy ktoś się pojawi na mapie zza Wielkiej Wody .Pozdrawiam .
Beata dzięki! Te róże to tak trochę jak Twoje - trzeba było o nie trochę zadbać, odplątać z chwastów i bluszczu, dać coś jeść i trochę przyciąć i bardzo są za to wszystko wdzięczne. Ta mała czerwona różyczka w zeszłym roku miała pojedyncze kwiatki. A teraz.... cała kiść. Tak samo żółta - cały łan! Coś jak te Twoje centkowane - dorodne i wielkie
Agatko moje to nic w porownaniu do tego co Ty masz kobietko !!!!
ale jak sie naczytalam, to teraz wiem, ze cierpliwosc i wytrwalosc to cecha prawdziwego ogrodnika wiec... ucze sie byc cierpliwa i licze ze za rok ...zemdleje, tak mnie zaskocza hihihi
Za rok sama własnego ogrodu nie poznasz Zobaczyłam sobie na mapie gdzie też to trafiłaś. No i westchnęłam sobie, bo trudno o ładniejsze okoliczności przyrody i nie tylko! A do morza masz dwa kroki. No żyć nie umierać! Nie żebym ja jakoś specjalnie narzekała, ale zawsze się znajdzie coś fajniejszego