Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 18:43, 20 cze 2012

Przyszła wreszcie pora na róże. Wszystkie, oprócz białej, są stare i bez nazwy. Gdyby ktoś coś o nich wiedział to będę niezmiernie wdzięczna.

agata_chrosc... 18:46, 20 cze 2012

no i hortensja

agata_chrosc... 18:49, 20 cze 2012

A to murowana donica przy wejściu

zbigniew_gazda 19:21, 20 cze 2012

Świetnie Agatko że zmieniłaś nazwę wątku. Teraz wiadomo co i jak. A może wstawisz do mapy ogrodów Twój wątek. Widzę że Betysia już to zrobiła. Fajnie to wygląda jak Ogrodowisko zatacza coraz szersze kręgi. Ciekawy jestem kiedy ktoś się pojawi na mapie zza Wielkiej Wody .Pozdrawiam .
betysia 19:26, 20 cze 2012

Roze przepiekne, powtorze gdyby nie bylo slychac : PRZEPIEKNE!!!
i nasadzenia przy domu rowniez !!!!!
agata_chrosc... 19:26, 20 cze 2012

Witaj Zbyszku! Masz oczywiście rację - spróbuję zaznaczyć moje miejsce na mapie
agata_chrosc... 19:43, 20 cze 2012

Beata dzięki! Te róże to tak trochę jak Twoje - trzeba było o nie trochę zadbać, odplątać z chwastów i bluszczu, dać coś jeść i trochę przyciąć i bardzo są za to wszystko wdzięczne. Ta mała czerwona różyczka w zeszłym roku miała pojedyncze kwiatki. A teraz.... cała kiść. Tak samo żółta - cały łan! Coś jak te Twoje centkowane - dorodne i wielkie
betysia 19:59, 20 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Beata dzięki! Te róże to tak trochę jak Twoje - trzeba było o nie trochę zadbać, odplątać z chwastów i bluszczu, dać coś jeść i trochę przyciąć i bardzo są za to wszystko wdzięczne. Ta mała czerwona różyczka w zeszłym roku miała pojedyncze kwiatki. A teraz.... cała kiść. Tak samo żółta - cały łan! Coś jak te Twoje centkowane - dorodne i wielkie

Agatko moje to nic w porownaniu do tego co Ty masz kobietko !!!!
ale jak sie naczytalam, to teraz wiem, ze cierpliwosc i wytrwalosc to cecha prawdziwego ogrodnika wiec... ucze sie byc cierpliwa i licze ze za rok ...zemdleje, tak mnie zaskocza hihihi
agata_chrosc... 21:28, 20 cze 2012

Za rok sama własnego ogrodu nie poznasz Zobaczyłam sobie na mapie gdzie też to trafiłaś. No i westchnęłam sobie, bo trudno o ładniejsze okoliczności przyrody i nie tylko! A do morza masz dwa kroki. No żyć nie umierać! Nie żebym ja jakoś specjalnie narzekała, ale zawsze się znajdzie coś fajniejszego
Mille 21:48, 20 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Boskie połączenie, do zapamiętania Jasna (biała?) róża z lawendą wygląda bardzo elegancko i romantycznie, achhh