Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Ana 23:37, 19 cze 2012

Agata, no wlaśnie nie znalazlam jeszcze tak fajnego miejsca wirtualnego dla zakręconych wnętrzarsko..czasem zagladam na Muratora, ale tam jest tyle wątków, ludzie znają się od dawna...nie ogarniam
Przetacznik 23:46, 19 cze 2012

No ja tam dziury nie widzę tylko głębię, trójwymiar przez ciemniejszą zieleń, buk na pewno będzie ładnie współgrał, choć ja bym tak pozostawiła jak jest (jakoś nie bardzo lubię rośliny o bordowym odcieniu). Ale nie przeceniajmy moich umiejętności : ) Pozdrawiam serdecznie
monteverde 00:28, 20 cze 2012

Aleś mnie Agatko zmyliła zmianą tytułu, ale tak jest lepiej Gratuluję 105 stronki no i różyczka dla Ciebie

agata_chrosc... 11:02, 20 cze 2012

Ana napisał(a)
Agata, no wlaśnie nie znalazlam jeszcze tak fajnego miejsca wirtualnego dla zakręconych wnętrzarsko..czasem zagladam na Muratora, ale tam jest tyle wątków, ludzie znają się od dawna...nie ogarniam

To może trzeba takie miejsce zrobić?
agata_chrosc... 11:04, 20 cze 2012

Przetacznik napisał(a)
No ja tam dziury nie widzę tylko głębię, trójwymiar przez ciemniejszą zieleń, buk na pewno będzie ładnie współgrał, choć ja bym tak pozostawiła jak jest (jakoś nie bardzo lubię rośliny o bordowym odcieniu). Ale nie przeceniajmy moich umiejętności : ) Pozdrawiam serdecznie

Może Ty masz i rację? Przez tą dziurę widzę to, co jest w ogrodzie sąsiadów. Głębia, mówisz...?Hmm.
agata_chrosc... 11:06, 20 cze 2012

monteverde napisał(a)
Aleś mnie Agatko zmyliła zmianą tytułu, ale tak jest lepiej Gratuluję 105 stronki no i różyczka dla Ciebie

Aniu bardzo dziękuję za piękną różę. Jakoś szczęśliwie dobrnęłam do setki
Ana 11:09, 20 cze 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Noo ale ja się nie podejmę, ledwo ogarniam ogrodowisko i bloga, wszędzie mam tyly Jak powstanie to b. chętnie się przyłączę
betysia 17:42, 20 cze 2012

Witasz szczegolnie milo , goraco i z otwartym sercem kolejna zblakana duszyczke na obczyznie!!!!!!
Ale u Ciebie to juz wszystko nabralo ksztaltow...ja to jeszcze w lesie jestem
Po "dziurze w Holenderskiej" ziemi zostaly wspomnienia ... i bardzo dobrze, bo tu juz jest pieknie i klimatycznie...
bede zagladac, na pewno...jak maz sie ze mna nie rozwiedzie...bo od 2 dni OSZALALAM !!!
sciskam - Beata
agata_chrosc... 18:34, 20 cze 2012

Ana napisał(a)

Noo ale ja się nie podejmę, ledwo ogarniam ogrodowisko i bloga, wszędzie mam tyly Jak powstanie to b. chętnie się przyłączę

Może to jest niezły pomysł, tylko trzeba Danusię o licencję poprosić. Nawet już sobie wyobrażam jak to mogłoby wyglądać!
agata_chrosc... 18:39, 20 cze 2012

betysia napisał(a)
Witasz szczegolnie milo , goraco i z otwartym sercem kolejna zblakana duszyczke na obczyznie!!!!!!
Ale u Ciebie to juz wszystko nabralo ksztaltow...ja to jeszcze w lesie jestem
Po "dziurze w Holenderskiej" ziemi zostaly wspomnienia ... i bardzo dobrze, bo tu juz jest pieknie i klimatycznie...
bede zagladac, na pewno...jak maz sie ze mna nie rozwiedzie...bo od 2 dni OSZALALAM !!!
sciskam - Beata

Witaj w Holandii! Z tymi kształtami to nie przesadzajmy - jeszcze wszystko w trakcie. Przecież o tej porze rok temu to po całym terenie jeszcze resztki po remoncie się przewracały i zamiast trawy było klepisko. Czasem sama się dziwię jak to szybko idzie. Mam do zrobienia jeszcze całą lewą stronę (patrząc od strony domu), ale do końca jesieni powinniśmy się z tym uporać. I wtedy nie będzie wstyd gości przyjmować - nawet w realu Już zapraszam razem z kotem!