agata_chrosc...
22:59, 29 cze 2012
zwłaszcza moim hostom, które jako jedne z nielicznych w sąsiedztwie, mają się dobrze i żadnych śladów zębów!
Europejskie muzea - to odwiedzamy póki co w albumach, których w naszej rodzinnej biblioteczce nie brak. Ale na razie trochę za wcześnie - raczej ot tak, przewraca kartki i dziwi się, że tyle golasów; ). Na tym etapie ważniejsza zabawa na podwórku. Trzeba jednak się zmobilizować i znaleźć jakieś mądre zajęcia pozaszkolne. Marzy mi się wspólny plener - bo ja się ledwo otarłam o naukę i takie tam przyjemności plastyczne. A co do talentów, to Lnianowłosa jeszcze malutka, mojemu synowi w 1 kl. nauczycielka od fortepianu nie wróżyła nic dobrego, a teraz wymiata, że oczy przecieram. ( nauczycielkę zmieniłam, i ta druga jakoś potencjał w dziecku dostrzegła ). Fałszował śpiewając, a teraz po kilku latach w chórze normalnie występuje. Tak więc nie wszystko jest takie jak by się zdawało...
Przetacznik z nasion? - przyjemne takie sukcesy, mi też udało się trochę różnych sadzoneczek uzyskać z ziarenek, dużą satysfakcję to daje. Do Twojego ogrodu pasowałyby mi jakieś ciekawe maki - takie nagle wyskakujące z tej zieleni, powyginane i ulotne. Ciekawe, Twój ogród nazwałabym starym - ma taki tajemniczy rys, i jak najbardziej udało się Tobie nie zatrzeć tego. A to chyba niełatwe tak wkomponować nowe - w stare...
Szersze ujęcie róż tu
lxthttps://www.ogrodowisko.pl/watek/1491-kiedys-bedzie-tu-pieknie?page=474