Oj Agato ja po prostu nie mam co z tymi deskami zrobić,( to stary regał co stał w domku )i nie chce mi się ich dźwigać na odległy śmietnik ; ) Ale oczywiście dziękuję, każda pochwała jest bardzo miła, choć ja bardzo wylewnego charakteru nie posiadam i mogę czasem wydać się nieco oschła...
Onętek siarkowy to jednoroczne zwiewne żółto - pomarańczowe kwiatki - o nich mogę myśleć w przyszłym roku. Może też taką łąkową nawłoć bym dodała, choć ta ekspansywna pewnie... A nachyłka zidentyfikowałam niedawno, bo pięknie wyglądają te byliny u innych działkowców.
Jestem bardzo ciekawa Twojego "Kontenera", szukałam w mojej bibliotece, ale tam tylko tą prezydencką mają, a ja od polityki raczej stronię. Pomysłów to Tobie nie brak z pewnością, jak i odwagi, fantazji i przebojowości jak mniemam : ) A wielkość to u artystów pośmiertna zazwyczaj che che, tak już jest ; )
Może to bezkrytyczne matczyne serce, ale najlepsze pomysły to mają dzieci, jak Zośka moja pokazała mi książeczkę, którą naskrobała to w głos się śmiałam. Nie dość, że podobierała słowa dorośle, błędy pisowni - to naturalne w tym wieku, to powymyślała takie pointy... spryciara. Jak masz ochotę to zerknij, tylko oczy trzeba trochę wysilać... : )
http://weronika.jacekbrzezinski.pl/Weronika/ksiazka_o_kolezankach.html