Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

kwiatholandii 20:55, 28 lip 2012

Świetna wyprawa i przepiękne zdjęcia Gdzie Ty kobieto znajdujesz te piękne miejsca? Pozdrowienia znad goręcego Bałtyku
Anita1978 20:56, 28 lip 2012

Ładne, ładne te Twoje róże
agata_chrosc... 21:36, 28 lip 2012

JulkAd napisał(a)
Agatko zrobiłaś nasadzenia róż, wrzuć kilka fotek z dalszej perspektywy, chętnie zobaczę

Jutro! Bo jeszcze taczka stoi na środku i trzeba ją wynieść, bo wyjechac się już nie da. M musi się za to zabrać. Ale dwie z tzrech nie kwitną na razie więc tylko liście będzie widać
agata_chrosc... 21:38, 28 lip 2012

ircia napisał(a)
Agatko - ależ Ci zazdroszczę W and K!!!!!!
A White Fairy właśnie podziwiałam u Ciebie w pięknym duecie Myślę, że będziesz zadowolona, o ile jest tak bezproblemowa jak moja The fairy
A ta żółć jest tak pastelowa, że wygląda jak kremowa. Może być fajnie

Irciu, W&C sprowadzam z Niemiec, bo u siebie nie znalazłam. Tu masz link : http://www.rosen-goenewein.de/Rosen-Sortiment/Englische-Rosen/William-and-Catherine.html
agata_chrosc... 21:39, 28 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
Świetna wyprawa i przepiękne zdjęcia Gdzie Ty kobieto znajdujesz te piękne miejsca? Pozdrowienia znad goręcego Bałtyku

Te piękne miejsca w Holandii rzecz jasna. Appeltern to dość znane miejsce i na prawdę warto! Wczasuj się, wczasuj. Zazdroszczę gorącego Bałtyku
agata_chrosc... 21:40, 28 lip 2012

Anita1978 napisał(a)
Ładne, ładne te Twoje róże

Anitko - róży przybywa i juz nie mogę się doczekać jak to będzie za rok!
Anita1978 21:49, 28 lip 2012

o będzie będzie się działo!!!
JulkAd 21:49, 28 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)

Agatko zrobiłaś nasadzenia róż, wrzuć kilka fotek z dalszej perspektywy, chętnie zobaczę

Jutro! Bo jeszcze taczka stoi na środku i trzeba ją wynieść, bo wyjechac się już nie da. M musi się za to zabrać. Ale dwie z tzrech nie kwitną na razie więc tylko liście będzie widać

Ale wiesz, że mi to nie przeszkadza...ja już przynajmniej będę widziała jak to u mnie ma wyglądać
agata_chrosc... 21:51, 28 lip 2012

Nie, no jakieś minimum przyzwoitości trzeba zachować No i już ciemno dość. ALe jutro zrobię, mimo że teraz wydaje mi się, że za blisko siebie posadzone. Ale co tam! Jak się rozrosną to najwyżej się rozsadzi
JulkAd 22:00, 28 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Nie, no jakieś minimum przyzwoitości trzeba zachować No i już ciemno dość. ALe jutro zrobię, mimo że teraz wydaje mi się, że za blisko siebie posadzone. Ale co tam! Jak się rozrosną to najwyżej się rozsadzi

Ale ja miałam na myśli dzień jutrzejszy, nie będę Cię w zakłopotanie wprawić przez tę taczkę przecież