Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

JulkAd 20:00, 29 lip 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Julka - nie dam rady wkleić zdjęć, bo ich nie zrobiłam. A nie zrobiłam, bo mój kręgosłup odmówił współpracy. Ledwo chodzę, zgięta w paragraf i nie mogę nawet przykucnąć. Spałam na podłodze i już nie wiem jak mam siedzieć Klasyczna ofiara ogrodowej nadgorliwości. Obawiam się, że stan ten potrwa kilka dni i na zdjęcia trzeba poczekać. Buuuuu!

No Agatko rozumiem i nie gniewam się, ale Ci nie odpuszczę jak wydobrzejesz.. Podłoga, maść przeciwzapalna i przeciwbólowa powinna pomóc. Wiem co znaczy ból kręgosłupa. Mnie czasami tak łapie, że wręcz w biodrach czuję i mam problem z obróceniem się na drugi bok podczas snu.
Po swoich remontach - (uff juz tylko drobiazgi zostały), dzisiaj postanowiłam rozruszć moje stargane kości na basenie. Dobrze mi to zrobiło, tylko od chloru prawie na oczy nie widzę
Sebek 20:02, 29 lip 2012

Ana napisał(a)

Czy ty mnie normalnie chcesz mieć na sumieniu?? Zawalu dostanę jak bedziesz wklejać takie foty!

Ja to chcę!!! kule w trawniku jak i te w tle!!!
agata_chrosc... 20:04, 29 lip 2012

JulkAd napisał(a)

Julka - nie dam rady wkleić zdjęć, bo ich nie zrobiłam. A nie zrobiłam, bo mój kręgosłup odmówił współpracy. Ledwo chodzę, zgięta w paragraf i nie mogę nawet przykucnąć. Spałam na podłodze i już nie wiem jak mam siedzieć Klasyczna ofiara ogrodowej nadgorliwości. Obawiam się, że stan ten potrwa kilka dni i na zdjęcia trzeba poczekać. Buuuuu!

No Agatko rozumiem i nie gniewam się, ale Ci nie odpuszczę jak wydobrzejesz.. Podłoga, maść przeciwzapalna i przeciwbólowa powinna pomóc. Wiem co znaczy ból kręgosłupa. Mnie czasami tak łapie, że wręcz w biodrach czuję i mam problem z obróceniem się na drugi bok podczas snu.
Po swoich remontach - (uff juz tylko drobiazgi zostały), dzisiaj postanowiłam rozruszć moje stargane kości na basenie. Dobrze mi to zrobiło, tylko od chloru prawie na oczy nie widzę

Też mam problem z obracaniem się i w ogóle ze wszystkim! Może te plastry pomogą, mam nadzieję. A jak mi przejdzie, to przysięgam, zaczynam gimnastykę, basen etc. No żeby człowieka połamało od posadzenia trzech róż! Nigdy więcej
agata_chrosc... 20:06, 29 lip 2012

Sebek napisał(a)

Czy ty mnie normalnie chcesz mieć na sumieniu?? Zawalu dostanę jak bedziesz wklejać takie foty!

Ja to chcę!!! kule w trawniku jak i te w tle!!!

Sebek - te w trawniku chyba będą łatwiejsze, a na pewno tańsze! Ściągę masz, więc możesz zacząc nad nimi pracować
Przetacznik 21:12, 29 lip 2012

nadrabiam zaległosci i oooch! ależ cudnie złapałaś tą delikatną różyczkę

Po czymś takim czyję, ze mnie zarazisz różanymi fascynacjami....

Przetacznik 21:18, 29 lip 2012

A jak kręgosłup Agato? Ja się jakiś czas dowiedziałam, że czekają mnie śrubki i klamerki, ale żem przekorna babka to robię w ogródku różne prace i jakoś na razie nie dam się na metalowego robocika przerobić. Ale przyznaję znam ten ból ; )
Jak, lepiej się czujesz?
Przetacznik 21:21, 29 lip 2012

O ! to dla mnie prawda ? ; )
agata_chrosc... 21:22, 29 lip 2012

Lepiej nie mówić! Już raz miałam cos takiego i wiem, że to musi kilka dni potrwać. Kręgosłup mam niestety podniszczony jazdą konną i teraz wystarczy niewiele żeby kazał o sobie pamietać. Ale żeby na robocika?! Co to to nie! Tak łatwo nas nie wezmą!
agata_chrosc... 21:24, 29 lip 2012

Przetacznik napisał(a)

O ! to dla mnie prawda ? ; )

Jak go zobaczyłam to od razu o Tobie pomyślałam! Tessa nie chciała z niego w ogóle wyjść. Coś takiego trzeba będzie zbudować! Zwłaszcza, że on też taki z różnych kawałków, chciałoby się powiedzieć , z różnych bajek
EPODLAS 21:44, 29 lip 2012

Agato, ten nowoczesny składzik na drewno - bardzo pomysłowy i ładny. U was też takie upały? Dobrze że mam jezioro niedaleko działki. Parę razy sobie popływałam. Inaczej byłabym ugotowana.