Agatko lepiej dzisiaj? bo ja po wczorajszym pieleniu myślałam, że dzisiaj też nie wstanę? Miałam iść dzisiaj do jałowców, bo wczoraj nie dałam rady, a dzisiaj za oknem ściana deszczu
Miłego dnia
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Agatko, melduję, że żurawkę padnietą obejrzałam.
Ja ją zalałam
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ja też nie mogę się doczekać. Mamy małe problemy z paszportami do maluchów i się przedłuża. Przedłozylismy prośbę o przyspieszenie, ale max 23 sierpnia zrobią Jak tak to ruszamy wieczorem zaraz. Niestety takie te nasze urzędy są. Od 13 sierpnia wyrabiają na 5 lat, ale znowu się nie załapiemy, bo wtedy moglibyśmy jechać dopiero pod koniec września. Za rok powtórka z rozrywki.
A ty się zastanów nad trawami.Ja będę jechała po kolejne jakoś w przyszłym tygodniu. Jak coś chcesz to daj mi znać.
Moniko, a jedziecie, czy lecisz? Bo my byliśmy niegrzeczni i zwiedziliśmy Niemcy i Holandię bez żadnego paszportu dla Laury. Za późno pomyślałam, że dziecko coś musi mieć i zaryzykowaliśmy.
Jakby złapali to przynajmniej następne doświadczenie.
Cześć Agato, u nas w samo południe była burza i spadł porządny deszcz. Ciekawe jak tam na mojej działce, to jednak 50 km. u Mnie piachy i deszczu nigdy nie za dużo.