Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 20:41, 01 sie 2012

No to powodzenia, trzymam kciuki i czekam na fotorelacje! Ja sporo swoich kul też zrobiłam z żywopłotu
agata_chrosc... 20:42, 01 sie 2012

Przetacznik napisał(a)
takie wspaniałości i tak niesamowicie nam przesłałaś ich piękno, że nie mogę nic szczególnie wyróżnić. Mogłabyś zrobić niezwykły album ze swoimi zdjęciami kwiatów co? Taką fotoksiążkę.....

Dobre! Dobre! Uważaj bo Ci nos urośnie!
Przetacznik 20:49, 01 sie 2012

o nie, nie moja droga! ja nie strugana z drewna, a w dodatku wiem co mówię, po prostu Ci się nie chce ot co! Ale jak się zdecydujesz to zobaczysz jaka to frajda, ja będę lada dzień wspomnienia z wakacji układać sobie...
agata_chrosc... 20:55, 01 sie 2012

Że mi się nie chce to jedno, a co tam nawypisywałaś to drugie. A książka to zawsze dobry pomysł. Ja się zbieram od dawna, żeby Tessy fotoksiążkę zrobić i cos mi się nie udaje. ALe może w zimie? To będzie dobry czas na książki
JulkAd 21:19, 01 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
No to powodzenia, trzymam kciuki i czekam na fotorelacje! Ja sporo swoich kul też zrobiłam z żywopłotu

Tylko problem w tym jest taki, że szpaler rośnie przy schodach i jedna jego strona jest słabo zarośnięta. Muszę tak kombinować, żeby po przesadzeniu gęste było na zewnatrz
GabiK 21:19, 01 sie 2012

Agatko cieszę się, że forma wraca. Zdjęcia piękne zrobiłaś.
A ta oficinalis taka podobna we wrażeniu do tych małych czosnków główkowych od Finki. Też mi się podobają, ale nie ma gdzie.
agata_chrosc... 21:30, 01 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Tylko problem w tym jest taki, że szpaler rośnie przy schodach i jedna jego strona jest słabo zarośnięta. Muszę tak kombinować, żeby po przesadzeniu gęste było na zewnatrz

Po prostu składasz pojedyncze rośliny tym łysym do środka. Na pewno się uda
agata_chrosc... 21:38, 01 sie 2012

GabiK napisał(a)
Agatko cieszę się, że forma wraca. Zdjęcia piękne zrobiłaś.
A ta oficinalis taka podobna we wrażeniu do tych małych czosnków główkowych od Finki. Też mi się podobają, ale nie ma gdzie.

Forma wraca wieczorami. Zobaczymy jak będzie jutro rano. Ta roślinka ogólnie faktycznie podobna, ale wydaje mi się, że ma mniejsze te główki niż czosnek. Taka zwiewna, drobna jest. Akurat do towarzystwa dla róż

A tak przy okazji - nie możecie tego objazdu we wrześniu zrobić? Też bym się może załapała!
EPODLAS 22:13, 01 sie 2012

Agato ja też zimą przeznaczam na książki. Wtedy nadrabiam czytanie. Chodzę też do czytelni, mają tam stare numery pism ogrodniczych. Niektóre są fajniejsze od tych teraźniejszych. Teraz tych pism kupuję mniej, ostatnio kupiłam ostatni numer Magnoli. Róże masz cudne.
agata_chrosc... 09:34, 02 sie 2012

Bożenko, czyli oby do zimy.