Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Sonka 22:01, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)

A u mnie na wsi odbierają śmieci RAZ W MIESIĄCU!!!! ja mam pełny kosz juz po tygodniu- i co ja mam robić???? Chciałam , żeby przyjeżdżali do mnie częściej- za opłatą dodatkową oczywiście, ale nie chcą!!!! Więc co mam robic????????? wyrzucać do lasu jak połowa wsi lub palić w piecu jak druga połowa wsi???????????
Więc wywożę po kryjomu do pracy bo co mam z nimi robić?????????

Jak to co,dokupić drugi kosz o większych gabarytach ,

Dobre!

u nas odbierają co dwa tygodnie, a mam " dorosłe'' pampersy , zajmuja sporo miejsca, upycham wiadrem i jakoś wystarcza, pozdrawaim

agata_chrosc... 22:04, 07 sie 2012

Sonka, tak przy okazji, to chyba jeszcze nie miałam przyjemności spotkac Cie w moim małym ogródku. A zatem witaj! I wpadaj częściej.
Sonka 22:40, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Sonka, tak przy okazji, to chyba jeszcze nie miałam przyjemności spotkac Cie w moim małym ogródku. A zatem witaj! I wpadaj częściej.

Byłam, byłam wielokrotnie tu zaglądam, w przyszłym roku mam w planie zrobić nawodnienie a ty mi obiecałaś pomoc w tym zakresie i tego się trzymam. Dopiero co wróciłam z wiatrakowa, lubię tę Waszą angielską pogodę, czuję się tam dobrze, pozdrawiam
Anita1978 08:36, 08 sie 2012

Sonka napisał(a)

A u mnie na wsi odbierają śmieci RAZ W MIESIĄCU!!!! ja mam pełny kosz juz po tygodniu- i co ja mam robić???? Chciałam , żeby przyjeżdżali do mnie częściej- za opłatą dodatkową oczywiście, ale nie chcą!!!! Więc co mam robic????????? wyrzucać do lasu jak połowa wsi lub palić w piecu jak druga połowa wsi???????????
Więc wywożę po kryjomu do pracy bo co mam z nimi robić?????????

Jak to co,dokupić drugi kosz o większych gabarytach ,

no tak- wiem o tej mozliwości ale zapaszki mam wąchać przez cały miesiąc z tych śmieci??? A latem to masakra... i te muchy "śmieciowe"...
Anita1978 08:39, 08 sie 2012

Przepis na tartę wstawiłam u siebie, ale brałam go z netu
GabiK 09:26, 08 sie 2012

Agatko, to teraz czekamy na zdjęcia.
Marzenko, u nas też od przyszłego roku ma być wywoziciel wybrany przez gminę. Też mi się nie podoba to. Jest parę firm, wystarczy sprawdzić, czy każdy mieszkaniec ma umowę i tyle. A nie znowu w przymus i dla każdego to samo.

Moja v-f na razie jest sztywna i zupełnie biała.

Izo, katalogu roslin jeszcze w głowie nie mam, ale to co mi się podoba, co mam i chciałabym mieć znam. Szybko się uczę.
agata_chrosc... 12:50, 08 sie 2012

Sonka napisał(a)

Byłam, byłam wielokrotnie tu zaglądam, w przyszłym roku mam w planie zrobić nawodnienie a ty mi obiecałaś pomoc w tym zakresie i tego się trzymam. Dopiero co wróciłam z wiatrakowa, lubię tę Waszą angielską pogodę, czuję się tam dobrze, pozdrawiam

Aha,czyli sklerozę mam. Tak myślałam. Ale skoro byłaś w Holandii to szkoda, że nie wpadłaś. A z nawadnianiem nie ma problemu - jak będziesz chciała to podpowiem to co sama wiem
agata_chrosc... 12:50, 08 sie 2012

Anita - przepis sobie zapiszę
agata_chrosc... 12:51, 08 sie 2012

GabiK napisał(a)
Agatko, to teraz czekamy na zdjęcia.
Marzenko, u nas też od przyszłego roku ma być wywoziciel wybrany przez gminę. Też mi się nie podoba to. Jest parę firm, wystarczy sprawdzić, czy każdy mieszkaniec ma umowę i tyle. A nie znowu w przymus i dla każdego to samo.

Moja v-f na razie jest sztywna i zupełnie biała.

Izo, katalogu roslin jeszcze w głowie nie mam, ale to co mi się podoba, co mam i chciałabym mieć znam. Szybko się uczę.

To tak jak ja - też pamiętam to, co mi się podoba
monteverde 12:56, 08 sie 2012

Agatko jak się czujesz ? pozdrawiam