Wsadzana była wiosną, ale przestała zimę w doniczce, bo była okazyjnie kupiona jesienią i jeszcze nie było dla niej miejsca. Była już spora w tej doniczce. Obiecuję, że dorobię zdjęcia z dystansu
Piękna u Ciebie vanilla. U mnie nie różowieje jeszcze, za to ta jej mniejsza odmiana Sundae Fraise różowieje, tylko trochę zwisa.
Piękne kłoski rubrum.
piękna i vanilla ... i s...cos i kłoski ... tylko Gabik masz katalog roślin w głowie ? ... wielki szacun jak mawiają ))
A największe zaskoczenie spotkało mnie, gdy weszłam sobie na stronę główną, żeby o Chelsea Flower Show poczytać. Patrzę ja, a tam po prawej stronie są wymienione najpopularniejsze wątki. I jakież było moje zdumienie, gdy na pierwszym miejscu zobaczyłam "Ogród w Holandii"!!! A to wszystko dzięki śmieciom! Dawno nic tak drogich koleżanek nie zainteresowało jak segregowanie, wywożenie, kontenery, kanalizacja etc! A miało być o kwiatkach, motylkach i takie tam. No człowiek ciągle daje się zaskoczyć i to jest piękne! Pozdrawiam wszystkie uczestniczki pasjonującej dyskusji
A największe zaskoczenie spotkało mnie, gdy weszłam sobie na stronę główną, żeby o Chelsea Flower Show poczytać. Patrzę ja, a tam po prawej stronie są wymienione najpopularniejsze wątki. I jakież było moje zdumienie, gdy na pierwszym miejscu zobaczyłam "Ogród w Holandii"!!! A to wszystko dzięki śmieciom! Dawno nic tak drogich koleżanek nie zainteresowało jak segregowanie, wywożenie, kontenery, kanalizacja etc! A miało być o kwiatkach, motylkach i takie tam. No człowiek ciągle daje się zaskoczyć i to jest piękne! Pozdrawiam wszystkie uczestniczki pasjonującej dyskusji
Ciekawe czy kiedy wszyscy bronili Twojego płotu to tez był najpopularniejszy Twój wątek?
ale to tylko świadczy o dobrej atmosferze jaka jest u Ciebie Agatko. Wszyscy tu się dobrze czują i stąd te dyskusje - tak trzymaj