Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Milka 16:19, 07 sie 2012

ta róża ciut podobna do Chopina a horti obie piękne
agata_chrosc... 16:24, 07 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Pa Anitko, miłej reszty dnia bez nas.

Piękna u Ciebie vanilla. U mnie nie różowieje jeszcze, za to ta jej mniejsza odmiana Sundae Fraise różowieje, tylko trochę zwisa.
Piękne kłoski rubrum.

A ta moja też zwisa. Ale mnie to nawet nie przeszkadza, bo zwisa zdecydowanie mniej niż Annabelle. Tak akurat, żeby trochę nieporządku wprowadzić

Jak będziesz przy okazji zdjęcia robić to zrób Vanilce z dalszej odkległości bo chcę wiedzić jak wygląda u Ciebie w całej okazałości. No i chyba tradycyjne pytanie, kiedy ją wsadziłaś

Wsadzana była wiosną, ale przestała zimę w doniczce, bo była okazyjnie kupiona jesienią i jeszcze nie było dla niej miejsca. Była już spora w tej doniczce. Obiecuję, że dorobię zdjęcia z dystansu
agata_chrosc... 16:24, 07 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

Pa Anitko, miłej reszty dnia bez nas.

Piękna u Ciebie vanilla. U mnie nie różowieje jeszcze, za to ta jej mniejsza odmiana Sundae Fraise różowieje, tylko trochę zwisa.
Piękne kłoski rubrum.

piękna i vanilla ... i s...cos i kłoski ... tylko Gabik masz katalog roślin w głowie ? ... wielki szacun jak mawiają ))

A pewnie, że ma!
agata_chrosc... 16:25, 07 sie 2012

irena_milek napisał(a)
ta róża ciut podobna do Chopina a horti obie piękne

No, ale tylko ciut! Kwiat jest większy, za to krzaczek mniejszy, no i te lekkie rózowości... To jednak coś innego musi być.
Milka 16:39, 07 sie 2012

ważne, że piękna i kwitnie i ma do tego duży kwiat
agata_chrosc... 18:38, 07 sie 2012

No pewnie!
agata_chrosc... 18:42, 07 sie 2012

A największe zaskoczenie spotkało mnie, gdy weszłam sobie na stronę główną, żeby o Chelsea Flower Show poczytać. Patrzę ja, a tam po prawej stronie są wymienione najpopularniejsze wątki. I jakież było moje zdumienie, gdy na pierwszym miejscu zobaczyłam "Ogród w Holandii"!!! A to wszystko dzięki śmieciom! Dawno nic tak drogich koleżanek nie zainteresowało jak segregowanie, wywożenie, kontenery, kanalizacja etc! A miało być o kwiatkach, motylkach i takie tam. No człowiek ciągle daje się zaskoczyć i to jest piękne! Pozdrawiam wszystkie uczestniczki pasjonującej dyskusji
bociek 18:59, 07 sie 2012

Czesc i czolem

Sliczna horti, a kloski miodzio. Uwazaj na ten kregoslup, zartow nie ma
agata_chrosc... 19:10, 07 sie 2012

Bociek , co za miła niespodzianka! Pytacie skąd się wziąłem? Rada godna mojej mamusi! Dzięki!
JulkAd 19:28, 07 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
A największe zaskoczenie spotkało mnie, gdy weszłam sobie na stronę główną, żeby o Chelsea Flower Show poczytać. Patrzę ja, a tam po prawej stronie są wymienione najpopularniejsze wątki. I jakież było moje zdumienie, gdy na pierwszym miejscu zobaczyłam "Ogród w Holandii"!!! A to wszystko dzięki śmieciom! Dawno nic tak drogich koleżanek nie zainteresowało jak segregowanie, wywożenie, kontenery, kanalizacja etc! A miało być o kwiatkach, motylkach i takie tam. No człowiek ciągle daje się zaskoczyć i to jest piękne! Pozdrawiam wszystkie uczestniczki pasjonującej dyskusji

Ciekawe czy kiedy wszyscy bronili Twojego płotu to tez był najpopularniejszy Twój wątek?
ale to tylko świadczy o dobrej atmosferze jaka jest u Ciebie Agatko. Wszyscy tu się dobrze czują i stąd te dyskusje - tak trzymaj