Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 09:16, 09 sie 2012

Z tortem to trochę ściema, to fakt! ALe jeszcze wtedy nie miałam zwyczaju obfotografowywania wszystkiego dookoła! W tym roku na pewno zrobię sesję foto tortowi!
No a z irysami na prawdę to jest chyba najfajniejsze rozwiązanie
JulkAd 09:17, 09 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Tort był duży! Talerz, na którym leży to wielki półmisek! Wybredne jakie! Inwalidę chciały do pieczenia tortu zagonić! Musi Wam na razie taki wystarczyć. Z trzecich urodzin mojej córci ukochanej Ale jak wreszcie się zbiorę do kupy, to macie jak w banku

Zanotowałam i czekam na następny tort tym razem jak już do sił powrócisz
Ana 09:18, 09 sie 2012

no dobra - nic za darmo

to ja teraz zapraszam do mnie na burzę mózgów w sprawie nju łajt różanki
hanka_andrus 09:19, 09 sie 2012

Córeczce zdrowia,urody i mądrości życzę na jej urodziny,a Tobie Agatko,ponieważ mądrość i urodę już masz,to tylko zdrówka..... nieustającego.
Miłego dnia!
GabiK 11:12, 09 sie 2012

Agatko, wpadnij do mnie. Sama nie wierzę, że rozmawiam o różach.
Sonka 11:52, 09 sie 2012

cześć, słuchajcie w czy nie nadaja się do się różanki zawilce japońskie, odkryłam je ostatnio i bardzo mi się podobają, znoszą cień, są wysokie w kolorach delikatnej pasteli, kwitną latem do pażdzienika, czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia ?
agata_chrosc... 11:59, 09 sie 2012

hanka_andrus napisał(a)
Córeczce zdrowia,urody i mądrości życzę na jej urodziny,a Tobie Agatko,ponieważ mądrość i urodę już masz,to tylko zdrówka..... nieustającego.
Miłego dnia!

Haniu, nie będę przecież zaprzeczać słowom takiej mądrej i sympatycznej kobiety jak TY. Wielkie dzięki za takie miłe słowa. Zawsze wiesz kiedy wpaść i coś sympatycznego szepnąć. Ciepło pozdrawiam.
agata_chrosc... 12:00, 09 sie 2012

Sonka napisał(a)
cześć, słuchajcie w czy nie nadaja się do się różanki zawilce japońskie, odkryłam je ostatnio i bardzo mi się podobają, znoszą cień, są wysokie w kolorach delikatnej pasteli, kwitną latem do pażdzienika, czy ktoś ma z nimi jakieś doświadczenia ?

Są piękne, ja czekam czy u mnie zakwitną bo okazało się, że siedzą u mnie za bukszpanami. ALe , no właśnie, ni etylko znoszą, ale lubią cień. A róże na słońcu trzymam
agata_chrosc... 12:01, 09 sie 2012

Julka - to Ty musisz do Holandii przyjechać! To dopiero będzie tort!
agata_chrosc... 12:01, 09 sie 2012

A u Any i Gabika już byłam