Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 22:35, 08 sie 2012

Kochane! Bardzo, bardzo wszystkim Wam dziękuję za cenne rady i pomysły. Myślę, że jakoś z Waszą pomocą uda się tę różankę skomponować Dobrej nocki! Pozdrawiam
monteverde 22:36, 08 sie 2012

KasiaWB napisał(a)
Ania - widziałam, i nawet teraz zapytałam Anię z Zielonego Wzgórza co robi, że ta szałwia jest taka niska? bo ja pielęgnuję podobnie a wyrasta wysoka. Może to kwestia odmiany? nie wiem. Tak czy inaczej - szałwia w ogrodzie musi być

Ania niżej wyjaśnila, po prostu ją obcina

Agatko a irysy bardzo lubięmój majowy
nieszka 22:43, 08 sie 2012

To i ja od siebie słowo powiem
Ja bym irysy też troszke w inne miejsce dała. Bardziej mi pasują na bylinówkę niż typową różankę.
Też je mam i uwielbiam jak kwitną ale nienawidzę jak chorują ( w tym roku odszukałam że to choroba gdzybowa i się rozija jak irysy są posadzone w zbyt zwartej, ciężkiej i mokrej ziemi).
Jak już sie upierasz żeby zosstały to wsunęłabym je w głąb rabaty, pomiędzy planwane wyższe róże żeby nie zwracały tak na siebi uwagi "ciężkimi" lisciami.
GabiK 23:23, 08 sie 2012

Agatko, pożegnałaś się, a gdzie tort? Już nie pamiętasz, że tym zwabiłaś chętne do pomocy?
Madzenka 23:53, 08 sie 2012

Dziękuję za VF. Ale ja dzisiaj Twego wątku nie dam rady nadrobić.. 10 stron, ale się tu dzieje!!!
GabiK 23:55, 08 sie 2012

Madżenko, te wątki tak gonią, że się da radę być na 2-3 dziennie na bieżąco i w dyskusji.
Agatka się rozpędziła, tort obiecała i poszła. Może piecze?
KasiaWB 01:02, 09 sie 2012

Agatko, właśnie zobaczyłam Twój ogród w metamorfozach!!! nie widziałam jakimś cudem wcześniej tych zdjęć jestem w szoku wielkie wielkie brawa! wykonałaś ogromną pracę pięknie! wspaniale! to napewno ten sam ogród? zobaczyłam też więcej Twojego ogrodu i mam teraz lepsze spojrzenie
Serdecznie pozdrawiam!
Lena 08:03, 09 sie 2012

Oj Agatko,Twoja metamorfoza bije po oczach

Rewelacyjne zmiany w expresowym czasie - gratuluję
agata_chrosc... 08:29, 09 sie 2012

nieszka napisał(a)
To i ja od siebie słowo powiem
Ja bym irysy też troszke w inne miejsce dała. Bardziej mi pasują na bylinówkę niż typową różankę.
Też je mam i uwielbiam jak kwitną ale nienawidzę jak chorują ( w tym roku odszukałam że to choroba gdzybowa i się rozija jak irysy są posadzone w zbyt zwartej, ciężkiej i mokrej ziemi).
Jak już sie upierasz żeby zosstały to wsunęłabym je w głąb rabaty, pomiędzy planwane wyższe róże żeby nie zwracały tak na siebi uwagi "ciężkimi" lisciami.

Nieszka, dzięki! Zapisałam
agata_chrosc... 08:40, 09 sie 2012

GabiK napisał(a)
Agatko, pożegnałaś się, a gdzie tort? Już nie pamiętasz, że tym zwabiłaś chętne do pomocy?

O Matko! Jakie te ludzie teraz interesowne! A takimoże być?