Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

kaisog1 21:05, 22 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Hej krajanka! Jakie ładne zdjęcie! Sama robiłaś?

Sama, samiusieńka
agata_chrosc... 21:10, 22 sie 2012

Następna zdolna bestia! Wszyscy naokoło albo sami wybitni, albo dzieci mają jak te geniusze, a ja nic! Ani jednej małej, malusieńkiej zdolności! Chyba się wypisze z tego forum bo sie tylko frustruję na stare lata
Konstancja30 21:14, 22 sie 2012

pewnie nie uda mi się zacząć trzeciej strony gratulacji z okazji trzeciej setki ... tak czy inaczej gratuluję - nie do końca pojmuję ten setkowy ceremoniał ale frajda z tego jest więc chętnie wtapiam się do powszechnie przyjętej mimikry ...

KasiaWB 21:15, 22 sie 2012

Kasiu , nic nie przegapiłaś! Piękny kwiatek. To naparstnica? Dzięki bardzo

ufff tak to naparstnica, którą wielce szczęśliwa przywlokłam od Kordusa w 2011 i...... w tym roku jej nie ma buuu albo wymarzła albo co gorsza.....wypieliłam muszę uważać, bo nie zawsze odróżniam siewki ładnych roslinek od różniastych chwastów, których u mnie bogactwo bo za płotem buja chwast a 50 m za chwastem... Ogród botaniczny np. z ogrodu wśród chwastów wiele akacji się wysiało, więc jak ktoś chce to zapraszam, po co przepłacać w sklepie ))
agata_chrosc... 21:24, 22 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
pewnie nie uda mi się zacząć trzeciej strony gratulacji z okazji trzeciej setki ... tak czy inaczej gratuluję - nie do końca pojmuję ten setkowy ceremoniał ale frajda z tego jest więc chętnie wtapiam się do powszechnie przyjętej mimikry ...

Dzięki Iza! A z tym ceremoniałem mam identycznie, ale jest to mało szkodliwe dziwactwo więc nie ma co kopii kruszyć
agata_chrosc... 21:25, 22 sie 2012

KasiaWB napisał(a)

Kasiu , nic nie przegapiłaś! Piękny kwiatek. To naparstnica? Dzięki bardzo

ufff tak to naparstnica, którą wielce szczęśliwa przywlokłam od Kordusa w 2011 i...... w tym roku jej nie ma buuu albo wymarzła albo co gorsza.....wypieliłam muszę uważać, bo nie zawsze odróżniam siewki ładnych roslinek od różniastych chwastów, których u mnie bogactwo bo za płotem buja chwast a 50 m za chwastem... Ogród botaniczny np. z ogrodu wśród chwastów wiele akacji się wysiało, więc jak ktoś chce to zapraszam, po co przepłacać w sklepie ))

Kasia, czekaj, może Ci jeszcze coś fajnego przywieje W sumie to masz całkiem strategiczna pozycję przy tym ogrodzie botanicznym
JulkAd 21:31, 22 sie 2012

Następna zdolna bestia! Wszyscy naokoło albo sami wybitni, albo dzieci mają jak te geniusze, a ja nic! Ani jednej małej, malusieńkiej zdolności! Chyba się wypisze z tego forum bo sie tylko frustruję na stare lata

Pisałam Ci u Any, że Ci mały ścisłowiec rośnie, "na bank"
Diana 21:32, 22 sie 2012

Agatko gratulacje
agata_chrosc... 21:35, 22 sie 2012

JulkAd napisał(a)

Pisałam Ci u Any, że Ci mały ścisłowiec rośnie, "na bank"

A ja u Any odpowiedziałam
agata_chrosc... 21:36, 22 sie 2012

Diana, dzięki wielkie! Piękna róża To Pomponella?