Następna zdolna bestia! Wszyscy naokoło albo sami wybitni, albo dzieci mają jak te geniusze, a ja nic! Ani jednej małej, malusieńkiej zdolności! Chyba się wypisze z tego forum bo sie tylko frustruję na stare lata
pewnie nie uda mi się zacząć trzeciej strony gratulacji z okazji trzeciej setki ... tak czy inaczej gratuluję - nie do końca pojmuję ten setkowy ceremoniał ale frajda z tego jest więc chętnie wtapiam się do powszechnie przyjętej mimikry ...
ufff tak to naparstnica, którą wielce szczęśliwa przywlokłam od Kordusa w 2011 i...... w tym roku jej nie ma buuu albo wymarzła albo co gorsza.....wypieliłam muszę uważać, bo nie zawsze odróżniam siewki ładnych roslinek od różniastych chwastów, których u mnie bogactwo bo za płotem buja chwast a 50 m za chwastem... Ogród botaniczny np. z ogrodu wśród chwastów wiele akacji się wysiało, więc jak ktoś chce to zapraszam, po co przepłacać w sklepie ))
Następna zdolna bestia! Wszyscy naokoło albo sami wybitni, albo dzieci mają jak te geniusze, a ja nic! Ani jednej małej, malusieńkiej zdolności! Chyba się wypisze z tego forum bo sie tylko frustruję na stare lata
Pisałam Ci u Any, że Ci mały ścisłowiec rośnie, "na bank"
Pisałam Ci u Any, że Ci mały ścisłowiec rośnie, "na bank"