Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

Ozz 20:49, 08 wrz 2012

co więcej to ,,robienie" wybitnie Ci wychodzi wciąż zazdrośnie poglądam na tę białą skrzynię...
beta 21:14, 08 wrz 2012

Ozz napisał(a)
co więcej to ,,robienie" wybitnie Ci wychodzi wciąż zazdrośnie poglądam na tę białą skrzynię...

więc jest nas dwie
agata_chrosc... 21:27, 08 wrz 2012

No ale kochane, ta skrzynia powstała rok temu! Teraz to jednak nie dałabym rady. No a co do poddawania sie - to by dopiero było nieszczęście. Coś takiego może sie przytrafic każdemu i każdy musi robic to samo - ćwiczyć, działać, bo nie ma tu juz nad czym mysleć - stało się i już. Nie m tu niestety nic do podziwiania! a juz sie ucieszyłam, ze może cos faktycznie
JulkAd 21:37, 08 wrz 2012

Agata jak mogłaś?...taką donicę przed światem ukryć...i ja tu myślę jak wrzosy z Casto wykorzystać, co z nich zrobic ciekawego? tak nprawdę jest niesamowita, a do tego ta donica bardzo dobrze komponuje się z całą resztą ogrodu...zazdraszczam pomysłu

No i jak wszyscy cieszę się, że już wracasz do formy (widać postępy w piśmie)
Bogdzia 21:59, 08 wrz 2012

Agatko dobrze że już lepiej sie czujesz. Donice pieknie wyglądają wiec poprawiaj sobie humor patrząc na nie. Pozdrawiam.
agata_chrosc... 22:02, 08 wrz 2012

JulkAd napisał(a)
Agata jak mogłaś?...taką donicę przed światem ukryć...i ja tu myślę jak wrzosy z Casto wykorzystać, co z nich zrobic ciekawego? tak nprawdę jest niesamowita, a do tego ta donica bardzo dobrze komponuje się z całą resztą ogrodu...zazdraszczam pomysłu

No i jak wszyscy cieszę się, że już wracasz do formy (widać postępy w piśmie)

Julita, dzieki no musi byc lepiej a nie gorzej Super, że donica się podoba
agata_chrosc... 22:05, 08 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Agatko dobrze że już lepiej sie czujesz. Donice pieknie wyglądają wiec poprawiaj sobie humor patrząc na nie. Pozdrawiam.

Witaj Bogdzia Patrze i na donice i na całą resztę i od razu mi lepiej Ludzie powinni wracac do zdrowia w ogrodach, a nie szpitalnych salach, nie sądzisz?
Ozz 22:23, 08 wrz 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Ludzie powinni wracac do zdrowia w ogrodach, a nie szpitalnych salach, nie sądzisz?
Oho! Już tu czuję nowy wątek na dyskusję społeczno-kulturową

Ja jestem za, zbawienny wpływ ogrodu znany nie od dziś - ogród po prostu zapewnia doznania dla wszystkich zmysłów: wzroku, słuchu, powonienia, dotyku i smaku... a co poniektórzy okrywają dzięki niemu również swój ,,szósty zmysł"
GabiK 22:42, 08 wrz 2012

Agatko, wracasz w wielkim stylu.
Anita1978 22:51, 08 wrz 2012

dobrze, że już lepiej u Ciebie . Nie było mnie parę dni na O ale myślami byłam z Tobą