Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

popcorn 22:32, 14 maj 2013

Ale cudne zdjęcia zrobiłaś, a podpisy rewela
dzięki za tip dot parasola - nie zabrałabym

pozdrawiam!! już za parę dni będziemy oglądać te cuda na własne oczy!!
EPODLAS 22:48, 14 maj 2013

Kasiu, pooglądałam, nacieszyłam oczy. Pokazałaś nam holendorską wiosnę, poczułam się na chwilę jakbym tam była.
ewalm 23:13, 14 maj 2013

Agato, w prognozie pogody dla Polski właśnie powiedzieli " i nareszcie weekend będzie gorący, chociaż nie unikniemy burz"
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
beta 09:10, 15 maj 2013

przywitać się przyszłam....pięknieje ten Twój ogród ....różanecznik pięknym kolorem kwiatów się odpłacił...zakupy widzę udane...wpadła mi w oko ta taca z pierwszego planu...to też nowy zakup?...a domki holenderskie urzekające...
sposób prowadzenia drzew owocowych szalenie mi się podoba...ale u mnie muru też brak....fajnie, że dzielisz się z nami swoimi wyprawami

pozdrawiam
GabiK 09:28, 15 maj 2013

Agatko, bardzo urzekająca relacja z wyprawy.

W zeszłym roku na nasz pobyt w Keukenhofie była piękna pogoda. Szkoda, że się minęłyśmy. Za to dwa dni wcześniej na Floriadzie tak lało przez cały dzień, że buty mogłam wyżymać. Rano zapakowałam je w woreczek, pojechaliśmy dalej, a wieczorem wyjęłam spleśniałe. Jedyna korzyść taka, że prawie zupełnie pusto było.
agata_chrosc... 21:02, 16 maj 2013

ewalm napisał(a)
Agata, fajne zdjęcia, to z rowerem i to z mniszkami najfajniejsze. Drzewa na płasko też ciekawe.

a dziękuję uprzejmie
a pomysł na przedogródek?
agata_chrosc... 21:05, 16 maj 2013

popcarol napisał(a)
Ale cudne zdjęcia zrobiłaś, a podpisy rewela
dzięki za tip dot parasola - nie zabrałabym

pozdrawiam!! już za parę dni będziemy oglądać te cuda na własne oczy!!

Zdaje się Karola, że jesteś w czepku urodzona Otóż prognoza jest taka, że niedziela to będzie krótka przerwa na słońce i ciepło w ponurym ciągu dni z temperaturą max 11C i ciągłym deszczem. Dziś nie przestało lać ani na moment i jest 10C! I tak ma być i jutro i pojutrze i w poniedziałek i wtorek i środę. Podobno od czwartku lepiej ale ja już im nic nie wierzę, bo miało być najpierw lepiej od dziś, potem od soboty, no to kto mi zagwarantuje że ten czwartek to się sprawdzi?! Tragedia! Ale niedziela ma być ładna
agata_chrosc... 21:07, 16 maj 2013

EPODLAS napisał(a)
Kasiu, pooglądałam, nacieszyłam oczy. Pokazałaś nam holendorską wiosnę, poczułam się na chwilę jakbym tam była.

Bozenko , bardzo mi miło. Co prawda występowałam już u Ciebie jako Agnieszka, teraz jako Kasia, ale co tam! Zawsze uważałam, że to gadanie, ze lepiej źle byle po nazwisku to funta kłaków nie warte pozdrawiam ciepło
agata_chrosc... 21:09, 16 maj 2013

ewalm napisał(a)
Agato, w prognozie pogody dla Polski właśnie powiedzieli " i nareszcie weekend będzie gorący, chociaż nie unikniemy burz"
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.

no a w Hiszpanii dziś było 8C, a nawet i 3C i śnieg! Czy TY coś z tego rozumiesz? Jesteśmy świadkami jakiejś zasadniczej zmiany klimatu? To teraz w Polsce będzie sie wino produkowało? No nieźle w sumie a Hiszpanie będa musieli sie na czystą przerzucić, bo im tam teraz tylko kartofle będą rosły!
agata_chrosc... 21:11, 16 maj 2013

beta napisał(a)
przywitać się przyszłam....pięknieje ten Twój ogród ....różanecznik pięknym kolorem kwiatów się odpłacił...zakupy widzę udane...wpadła mi w oko ta taca z pierwszego planu...to też nowy zakup?...a domki holenderskie urzekające...
sposób prowadzenia drzew owocowych szalenie mi się podoba...ale u mnie muru też brak....fajnie, że dzielisz się z nami swoimi wyprawami

pozdrawiam

Beta, taca pochodzi od mojej niezawodnej teściowej, która juz mi sprezentowała konewkę, co wisi na płocie i cynkowa balię, w której zostały już same bratki bo narcyzy i szafirki przekwitły. Teraz musze pomyśleć co na tacy umieścic pozdrawiam ciepło