Aniu, ja też często tylko podglądam bo już na komentarze najczęściej konceptu brak
To różowe to jest azalia i jak tylko przekwitnie to idzie na tyły. Szablon z drutu mówisz...
Ozzi tujki nie, pls
ten cis mi sie podoba tylko czy te żólte odrosty to mu zanikają czy zawsze tak ma? A może jest taki zwykłe anie żółty? Bo hortensja jest różowa i jak ona by z żółtymi cisami wyglądała? Że nie zacytuję gospodarza domu Anioła Stanisława
mały bukszpan jest ok, ale takei wynalazki sa starsznie drogie. No i rododendron - moim zdaniem nie jest łatwo uzyskac taką formę. One tak neisfornie rosną. Mam dwa takie małe i obydwa wypuszczają pędy ni z tego ni z owego i trzeb a to wyciąć, a wtedy robi się dziura. Chyba trudne sa i tzreba by mieć japońska cierpliwość do nich
Zwykły bukszpan chyba jest najbardziej realny - znajdę za darmo niski żywopłot i spróbuję ciąć, najwyżej jeszcze kilka mniejszych czy większych sadzonek kupię i połaczę.
Hej, zagladam, pozdrawiam! Zamowilam sobie w ub tygodniu kopytnik, zobaczymy czy bezproblemowy i bedzie u mnie rosl Mam taka nadzieje!! pozdrawiam serdecznie!!