Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

EPODLAS 23:31, 09 lip 2013

Agnieszko, dawno u ciebie nie byłam. Ja też mam zdjęcia z przed kilku lat i też nieraz patrzę jak to było i ile się zrobiło. Jeżeli w 2012 roku było takie rumowisko to zmiany ogromne. Mój M zawsze mówi, czekgo to ludzka ręka nie zrobi. I ma rację. Pozdrowiam
Enya73 23:31, 09 lip 2013

Agatko chylę czoła przed Tobą za to, jak wspaniale sobie poradziłaś z japońskim zakątkiem Pięknie to wyszło. Normalnie żałuję, że tak wczesną wiosną byliśmy u Ciebie, kiedy Twój ogród dopiero zbierał się do życia, ale teraz normalnie szczęka opada, tak jest ładnie. Przede wszystkim udało Ci się stworzyć miejsce z charakterem i klimatem, co na tak małej powierzchni jest bardzo trudne, a Tobie się to udało znakomicie Pozdrawiam serdecznie
agata_chrosc... 23:33, 09 lip 2013

każdy powinien sobie takie zestawienie co jakiś czas zrobić, prawda? Megi, też rób fotki i potem sobie ułozysz jak się ma chwile zwątpienia, to wtedy takie coś dobrze działa
agata_chrosc... 23:36, 09 lip 2013

EPODLAS napisał(a)
Agnieszko, dawno u ciebie nie byłam. Ja też mam zdjęcia z przed kilku lat i też nieraz patrzę jak to było i ile się zrobiło. Jeżeli w 2012 roku było takie rumowisko to zmiany ogromne. Mój M zawsze mówi, czekgo to ludzka ręka nie zrobi. I ma rację. Pozdrowiam

Bożenko, no ja też dawno do Ciebie nie zaglądałam, ale to wszystko przez te komputerowe zawirowania. Ciągle mi zaznaczone wątki uciekają i potem szukac trzeba po cyberprzestrzeni. Wklej te stare zdjęcia - bardzo to jest ciekawe zobaczyć jak to było i jak jest. Pozdrawiam ciepło
Megi 23:38, 09 lip 2013

Agato, ja mam chwilę zwątpienia trwającą już trzeci rok dlatego robię od roku rewolucję, tylko niestety czas, czas, czas, tzn. jego brak ale u Ciebie zmiany ogromne i bardzo widoczne, ślę gratki i zmykam spać.
agata_chrosc... 23:39, 09 lip 2013

Enya73 napisał(a)
Agatko chylę czoła przed Tobą za to, jak wspaniale sobie poradziłaś z japońskim zakątkiem Pięknie to wyszło. Normalnie żałuję, że tak wczesną wiosną byliśmy u Ciebie, kiedy Twój ogród dopiero zbierał się do życia, ale teraz normalnie szczęka opada, tak jest ładnie. Przede wszystkim udało Ci się stworzyć miejsce z charakterem i klimatem, co na tak małej powierzchni jest bardzo trudne, a Tobie się to udało znakomicie Pozdrawiam serdecznie

Anita, nic straconego - jak przyjedziecie we wrześniu to chyba mi tego nie zrobisz, żeby do mnie nie wpaść. Tylko pamiętaj, po 8 .09! Dzięki za tyle miłych słów! ten japoński zakątek nadal czeka zmiana , ale musimy z markiem do tego dojrzeć, bo jeszcze sporo innych prac zostało. Ja mam ciągle wątpliwości czy aby to dobrze wygląda i czy gra z resztą. Jak przyjedziecie to zobaczysz na żywo i powiesz co o tym myślisz. pozdrowienia
agata_chrosc... 23:40, 09 lip 2013

Megi napisał(a)
Agato, ja mam chwilę zwątpienia trwającą już trzeci rok dlatego robię od roku rewolucję, tylko niestety czas, czas, czas, tzn. jego brak ale u Ciebie zmiany ogromne i bardzo widoczne, ślę gratki i zmykam spać.

to TY nie masz chwili zwątpienia tylko okres przemysleń przed ostateczną decyzją i szturmem! Trzymam kciuki żeby już niedługo powstał jasny plan! ściskam
JulkAd 23:43, 09 lip 2013

Agatko wrzucaj więcej takich porównań, bo motywują. I pokazuj róże, bo szukam odpowiednich w pudrowym różu.... nie muszą być wysokie, może masz takie godne polecenia?
agata_chrosc... 00:03, 10 lip 2013

pudrowy róż - zagadkowa sprawa Każdy rozumie przez to coś innego. Ja bym zaliczyła do tej kategorii co najmniej kilka angielskich róz - sama mam dwie takie - James Galwey i Geoff Hamilton.James jest drugi rok i pieknei odbił, ma dużo kwiatów i dość długo wytrzymują. Geoff sadzony jesienia i chyba na razie oswaja sie z nowym miejscem więc nic o nim powiedziec ni e moge, ale to jest róza większa. A czy Granny to jest Twoim zdaniem pudrowy róż? Bo jeśli tak to bardzo polecam - też jest drugi rok i ma zatrzęsienie kwiatów. Jedyny minus, ze nie pachnie. Ale w końcu nikt nie jest doskonały!
monteverde 00:21, 10 lip 2013

agata_chroscicka napisał(a)
szukając zdjęc tej róży natrafiłam na kilka starych fotek i tak dla pamięci sobie wkleję. Ile to człowiek moze zrobić jak bardzo che

luty 2012

czerwiec 2012

czerwiec 2013

Agatko pamiętam te zdjęcia a róża podobna do Chopina