Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

bociek 20:51, 12 mar 2013

Bedzie wiosna, mowie Wam Wytrzymajcie do poniedzialku

Futro siedzi pod lozkiem i wylezc nie chce Wie, ze nabroil. Z tym gradem u Bawarki to juz solidnie przesadzil
Madzenka 22:13, 12 mar 2013

Róże różowe.., siem skusiłam... U mnie będzie Heritage i James Galeway na trejażach z powojnikami nad lawendami i różową fairy już się doczekać nie moge.... Zamówiłam w doniczkach jednak....
Bo za zimno teraz... Bo mi z odkrytymi korzeniami w ubiegłym roku świeżo posdzone wymroziło.... Bo w doniczkach śliczne z Rosarium w ubiegłym roku dostałam...
ewa004 23:15, 12 mar 2013

A ja zamówiłam róze w Rosa Ćwik. Dziewczyny tu na forum polecały ,zobaczymy co przyjdzie
monitka 08:53, 13 mar 2013

bociek żarty się kończyły !!! pastuj futro !!! buuuuuuuuuuuuuuuuu u mnie w nocy było -11 ...

Marzenko chyba zgapię Heritage od Ciebie poczytałam trochę i pomimo tego że śmieciuszek to mus ją mieć bo pięknie pachnie
Miałam już wysyłać zamówienie na goły korzeń ale przy tej zimie za oknem to sama nie wiem ...a jakby je po dostarczeniu posadzić najpierw w donice i przetrzymać w garażu ?

Ewa to trzymam kciuki za Twoje różyczki rosarium miało więcej odmian które mi pasują dlatego stamtąd chcę wziąć
arcobaleno 09:00, 13 mar 2013

Ja swoje zamówiłam z gołym korzeniem z rosarium ale z wysyłką do ok 20-tego marca się wstrzymujemy bo pan sam mówił, że ich trochę ta zima przystopowała.
monitka 09:18, 13 mar 2013

No to chyba też tak zrobię, dzięki Marta płaciłaś już teraz czy przed wysyłką?
monitka 21:20, 13 mar 2013

Załamałam się ...weszłam na niemiecką prognozę pogody...po wczorajszym -11 na dzisiaj zapowidają -15, na jutro i pojutrze -9 potem ma już być "tylko" -7. Przyszły tydzień powinien byc lepszy ale czy będzie? Dobrze że chociaż śnieg jest. Moje małe RH praktycznie całe pod śniegiem, wrzosy i inne wrażliwe roślinki także ale czy to im pomoże zobaczymy...
Magda70 21:35, 13 mar 2013

A po kiego grzyba wchodzisz na te prognozy pogody??
I się denerwujesz, stresujesz i takie tam...
Gosiniak 21:37, 13 mar 2013

Magda ma rację, ja też siedzę w prognozach i jeszcze gorzej mi z tym, cóż trudno się powstrzymać....
ale wieści już coraz bardziej optymistyczne u mnie od soboty ma być na plusie- ciekawe czy się sprawdzi
nieszka 21:40, 13 mar 2013

Ja tam wogóle nie patrzę. Mam mnóstwo śniegu i co rano w samochodzie termometr mi pokazuje -5.