Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródkowy chaos u monitki

Ogródkowy chaos u monitki

Gabrysia_ 20:57, 04 wrz 2013

Właśnie warto focić...a ja ciągle o tym zapominam!
monitka 21:47, 04 wrz 2013

Musisz to nadrobić bo kibice czekają
nieszka 22:02, 04 wrz 2013

monitka napisał(a)
Dziś mnie znowu na wspominki wzięło. Chodziłam po ogrodzie z żalem że wcale tak dużo nie udało mi się w tym sezonie zrobić...Jednak jak popatrzyłam na zdjęcia to wcale nie jest tak źle pomimo tego że jeszcze w niektórych miejscach trzeba dosadzić roślin to i tak efekt mnie zadowala
Moja rabata brzozowa
przed zmianami, wrzesień 2012

wrzesień 2013

Kronika fotograficzna najlepsza na depresję Ja bym tylko chyba zamiast tych host pod miskantem dała rozchodniki...Wybacz że się wtrancam
monitka 22:07, 04 wrz 2013

Aga buziak wielki rozchodnik rośnie w rogu i ni chu chu mi tam nie pasował, tak jak i hosty w tym miejscu. Zrobię tak jak piszesz
Możesz się jeszcze powtrącać? ze dwie strony wcześniej dumałam nad tym co przed RH posadzić
nieszka 22:11, 04 wrz 2013

monitka napisał(a)
Aga buziak wielki rozchodnik rośnie w rogu i ni chu chu mi tam nie pasował, tak jak i hosty w tym miejscu. Zrobię tak jak piszesz
Możesz się jeszcze powtrącać? ze dwie strony wcześniej dumałam nad tym co przed RH posadzić

Jak jest duży to poczekaj do wiosny i podziel go na dwa może trzy. Efekt będzie lepszy
Wracam dwie strony wcześniej...
nieszka 22:26, 04 wrz 2013

Pod rh rzeczywiście jakieś zurawki i jak dziewczyny piszą ja też zaobserwowałam że marmoladka dobrze znosi słońce i suszę. Może też zwykłą palace purple. Tylko ja ostatnio zaobserwowałam że najfajniej wygląda jak słońce nie pada na nią przez większość dnia bezpośrednio tylko tak bardziej "pod liść"...
A pomiędzy rh dla rozjaśnienia miskant variegatus chyba najlepszy...
monitka 22:34, 04 wrz 2013

Rozchodnika podzielę bo to spora kępa
Dzięki za pomoc będzie żurawka (nie wiem jeszcze jaka, palace purple odpada bo obok mam jej cały szpalerek) i miskant.
beta 10:40, 05 wrz 2013

Moniczko...rewelacyjne są takie zestawiania i faktycznie mają działanie prawie że terapeutyczne...na doradzaniu się nie znam, ale mogę powiedzieć czy mi się podoba...a Twoje zmiany bardzo mi sie podobają...mam nadzieję za rok na taką kocimiętkę jaka jest u Ciebie...a rozchodnik śliczny i dorodny

pozdrawiam
monitka 21:09, 05 wrz 2013

Beatko bardzo się cieszę że jeszcze komuś oprócz mnie się podoba Kocimiętka napewno się rozrośnie. Sadziłam malizny podebrane mamie a teraz już wchodzą na inne rośliny. Trzeba będzie ją okiełznać

Chyba znowu muszę sobie terapię fotkami zrobić bo nerwa załapałam przy prasowaniu...znalazłam kolejnę dziurkę na koszulce...bęben sprawdzony, zapinam zamki przed praniem, wrzucam do woreczków do prania a co chwila nową dziurkę znajduję...Spotkaliście się z czymś takim?
giza 21:28, 05 wrz 2013

Monitko, a może to mole?