Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój skromny ogródeczek ...

Mój skromny ogródeczek ...

hanka_andrus 20:38, 26 kwi 2012

Karolinko! Rówieśnikami się nie kłopocz,Jeszcze szybciej wydorośleją niż im się wydaje.Na dodatek nie będą mieli żadnego hobby,jako odskoczni od codzienności.A ty już masz, Bo ogród ma się we krwi.
I mimo,że na efekty trzeba czekać czasami latami, to satysfakcja gwarantowana na !00%.
Mamy chyba wątek ,,nasze zwierzaki" - poszukaj ,i tam możesz wstawić zdjęcia młodzieży podwórkowej.A cielaczek będzie boski..... już go widzę!

Pozdrawiam wieczorowa porą.
karolciab93 20:43, 26 kwi 2012

Jeszcze raz Haniu dziekuje za mile słowa dodaja otuchy i to bardzo! a watku poszukam jak jutro uda mi sie zrobic zdjecia to dodam pozdrawiam i ja!
majkel0326 22:45, 26 kwi 2012

Karolcia,ja z racji zawodu i zainteresowań poproszę o zdjęcia zwierzaków! U mnie tylko kury,świntuchy,psy i koty obecnie,więc chętnie obejrzę Twoje króliki,kaczuchy i krowę A co do zainteresowania ogrodem i roślinami to ja też Cię podziwiam! Dobrze,że masz swoją pasję,to w życiu ważne
karolciab93 21:06, 27 kwi 2012

Witajcie ! niestety caly dzien mialam zalatany wiec dopiero teraz wskoczylam nadrobic zaleglosci
Maju zdjecia obiecuje zrobic , moze jutro sie uda wiec wstawie przy chwili czasu
dzis w koncu kupilam sobie bratki co prawda tylko 5 ale i tak sie ciesze, nie chcialam wydawac za duzo ale kompozycja do jednej skrzynki juz bedzie nie bylo zbyt duzego wyboru co prawda w kolorach wiec wybralam 3 biale i 2 ciemne bordowe i do tego kupilam lubczyk ciesze sie z niego jak dziecko bo lubie jego smak a nasz wczesniejszy wyginal biedak.. kupilam takze oprysk na rh ktory mi polecono w watku o chorobach , nawoz pod truskawki i jakis specyfik na krety.. moze uda sie go wygonic.. szkod jeszcze duzych nie robi ale wiem ze jest wiec nie ma na co czekac.. na razie w jedna z dzior wetknelam pety jak ktoras z dziewczyn polecala , jutro jak znow bedzie kopczyk to wsypie ten specyfik.. w ogrodku nie dzialalam bo zaraz po szkole bylam z Tż pojeździc po marketach, zaklada firme i szuka sprzetu a nie chcial jeździc sam.. zanim pojechalismy pomoglismy rodzica zalozyc folie na foliaka i jak wrocilam dowiedzialam sie ze mama powsadzala tam juz czesc roslin.. oby tylko nie bylo juz mroziku a jak sie bede mial pojawic to bedziemy ratowac i okrywac wszystkie szczelinki dywanami..
pogoda jest obłedna! dzis caly dzien prawie 26 stopni, tata juz opalony bo pracowal bez koszulki..
jutro jak ktos wymieni mi olej w kosiarce to wezme sie moze za pierwsze koszenie bo trawka juz w sam raz.. za to ta w ogrodku nie chce kielkowac.. wiem ze dlugo schodzi ale czlowiek przeciez taki niecierpliwy heh..
rozkwitly pierwsze tulipany jutro zrobie zdjecia sasanki tez juz maja paki! i serduszka juz zawiazala duza pakow kwiatowych oj szaleja te moje roslinki
milego wieczoru zycze wszystkim!
majkel0326 21:22, 27 kwi 2012

Karolcia,przy czasie pokaz zdjęcia tulipanków i innych roślinek koniecznie!!! Dużo się u Ciebie dzieje
hanka_andrus 22:24, 27 kwi 2012

Jestem ciekawa tej biało- bordowej skrzynki z bratkami!
karolciab93 08:38, 28 kwi 2012

Witajcie kochane! ale piekny dzien dzis mamy, juz o tej porze mam 18 stopni w cieniu! az boje sie pomyslec co bedzie w poludnie zaraz po zjedzeniu sniadania jeszcze w pizamie wyszkoczylam do ogrodka bo znow mialam 3 kopczyki, tym razem szalal kolo lili.. wsypalam do kazdej dziory tego srodka mam nadzieje ze pomoze... jest nadzieja ze sie wyniesie bo jeden kopczyk byl tez poza siatka.. oby!
zaraz zabiore sie za sadzenie bratkow w szkrzynce i oczywiscie zrobie obiecane zdjecia
Milego Dnia wszystkim!
majkel0326 19:14, 28 kwi 2012

Hej Karolinko,jak twoje bratki,posadzone?
hanka_andrus 19:26, 28 kwi 2012

Jeszcze słońce wysoko....trzeba czekać na wieczorny dzwon do chaty!
Celina 23:35, 28 kwi 2012

Obczytałam sie u Ciebie Karolciu!!
Jesteś zuch dziewczyna!!Świat nie zginie jak są na świecie takie fajne człowieki jak Ty