Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój skromny ogródeczek ...

Mój skromny ogródeczek ...

majkel0326 22:27, 05 maj 2012

Karolciu to tylko się cieszyć,że wszystko tak pięknie u Ciebie rośnie! Powojnika szkoda,ale odbije.Ja pomidorki kupie u sąsiada po Zośce,boję się jednak przymrozków,a nie mam żadnego tunelu.
mira68 09:38, 07 maj 2012

Karolino ale u Ciebie wiosennie a zwierzaczki szczególnie te malutkie cudeńka
karolciab93 20:18, 07 maj 2012

Witajcie kochani
weekend miałam zabiegany nie było nawet czasu sie odzywac mimo ze cos tam podczytalam na telefonie dzis trzeba bylo isc rano do szkoły a potem wzięłam sie za robienie torta właściwie mial byc placek tylko bardziej odjechany a wyszło co wyszlo z ogrodka kilka dobrych wiesci mieczyki zaczely wychodzic i co mnie cieszy najbardziej zakwitl maly rh , ten ktorego przesadzilam od razu zmiana ziemi i troche nawozu sprawily ze poczul sie lepiej cieszylam sie na ten widok jak dziecko jutro postaram sie zrobic zdjecia bo dzis ciagle pada , a mam tez jakies dwa kwiatki do wsadzenia mama dzis przywiozla od kogos boje sie tylko zeby nie nadeszly mrozy bo wszystko juz takie duze ze ciezko bedzie przykryc.. kret niestety nadal szaleje ale ciagle licze na to ze zdolam go przegonic.. a na oslode zdjecia mojego wyczynu

jak widac trochu krzywy ale wyszedl strasznie wielki

hanka_andrus 20:35, 07 maj 2012

Tort?A jaka to okazja?Urodziny,czy co? Smakowicie wygląda!
karolciab93 20:38, 07 maj 2012

Haniu tort zamowiony przez Tż dla kogoś kto mu coś tam pomogł załatwic waznego staralam sie jak moglam ale ze ja nie kucharka to wyszlo co wyszlo ale i tak jestem zadowolona
hanka_andrus 20:49, 07 maj 2012

No trudno! Obejdę się smakiem! A już się przymawiałam o kawałek!
karolciab93 20:51, 07 maj 2012

Hehe Haniu poczęstuje chętnie może jakimś na niedziele jak tylko nie braknie czasu żeby upichcić pozdrawiam
popcorn 21:13, 07 maj 2012

O kurczę jaki wielki tort! I jak smakował?
Ja piekłam ciasto rabarbarowe z przepisu Agaci - polecam, coś pysznego! Przepis u mnie na stronie 207 jakoś..

pozdrawiam!
majkel0326 21:14, 07 maj 2012

Karolcia,ciacho apetyczne,aż nabrałam ochoty na coś słodkiego A mieczyki u mnie też się pojawiają
karolciab93 21:18, 07 maj 2012

Kochani jak smakuje nie mam pojecia ale sadze ze powinnien byc dobry bo podobny robilam sobie na 18stke dopiero jutro leci do nabywcy wiec sie wszystko okaze
z rabarbarem zrobilam ciacho na szybko w sobote , wyszlo dobre chociaz za malo rabarbaru dalam.. ale tak jak wspomnialam to bylo tak "na szybkiego". na szczescie mam jeszcze dosc rabarbaru wiec postaram sie jeszcze cos upichcic
oby jutro przestalo padac bo musze kontrole w ogrodku zrobic heh teraz zmykam moze cos poczytam bo juz padam milego wieczorku i dobranoc !