Kochani lenistwa za wiele jednak nie było chwilke po tym jak pisałam mały wyciagnal ciocie od komputera

no wiec korzystajac z tego ze ma radoche i biega za mna z samochodem "kosiarka" to wykosilam trawe , z reszta jutro ma padac wiec czas bylo kosic

zrobilismy tez razem wafla wiec i slodkosciami sie zajadal

resztki masy mi wylizywal heh dopiero przed chwila mi usnal wiec mam czas wolny..
Haniu niestety tak jak wspomnialam krowa sie nie doi teraz bo ma sie cielic za niedlugo wiec mleko odpada ale smaruje sie balsamem moze nie bedzie źle a poza tym ja cale zycie na sloncu wiec skora troche przyzwyczajona chociaz dzis i tak latalam z zaslonietymi plecami..
Celinko ciesze sie ze i Cb to szczescie spotkalo

oczywiscie zaraz wpadam do Cb spr co i jak , ja zrobie fotki jak tylko sie bardziej paki rozwina
sprawdzalam co slychac w roslinkach wiecej nowin nie ma oprocz tego ze duzo lili juz ma paki i irysy zdobyly sie tylko na jeden pak niestety .. ale dobre i to

azalia ciagle jeszcze nie rozwinela pakow ale juz lada dzien.. roze tez juz w pakach przynajmniej niektore

milo patrzec ze rosliny sie tak odwdzieczaja za opieke zawsze to czlowiekowi lzej na sercu

milego wieczorku wszystkim!