Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój skromny ogródeczek ...

Mój skromny ogródeczek ...

majkel0326 22:35, 10 maj 2012

Karolcia,wreszcie do Ciebie dotarłam Powiem Tobie,że moja rodzinka tez jak już słyszy temat ogród to wychodzi do innego pokoju Znajomi w ogóle nie interesują się roślinami,nie ma z kim pogadać na ten temat.Nie tylko Ty tak masz. Więc tym się nie przejmuj,masz ogrodowisko i tutaj możesz się rozpisywać
hanka_andrus 23:14, 10 maj 2012

Pewnie,o roślinkach i planach...jak najbardziej.

Lepiej rozmawiać o różach z kolcami,
niż o sąsiadach z ich wadami!
Celina 09:34, 11 maj 2012

Witaj Karolciu Rób co sprawia Ci radość
gadaniem sie nie przejmuj!
masz tutaj nas od tego!!
popcorn 10:19, 11 maj 2012

Karolciu rzucaj dalej te uroki, bo pieknie Ci wszystko rosnie Wrzuc nowe fotki, bedziemy podziwiac - ciekawa jestm

pozdrawiam!!
karolciab93 11:30, 11 maj 2012

Witajcie kochani
od razu pierwsze co napisze to radość jaka mnie spotkała ten duży rh będzie kwitł na takie ciemny kolor jeszcze nie wiem czy to róż czy czerwien ale po prostu jestem prze szczesliwa! jest juz z nami oj ponad 6 lat i nigdy nie kwitl a teraz ja sie za niego wzielam i ruszyl matko no ciesze sie jak dziecko na nowa zabawke w dodatku te zaszczepki hortensji ktore pokazywalam wczesniej tez juz maja paki

postaram sie zrobic trochu wiecej zdjec , zawsze sie do tego zbieram ale nigdy nie mam czasu .. w sumie robie sobie przerwe od slonca wiec musze szukac cienistych prac bo wczoraj mnie bardzo przypieklo przy ziemniakach .. a poza tym mam siostrzenca pod opieka wiec korzystam ile moge z chwili lenistwa z Wami
pozdrawiam cieplutko
Celina 13:17, 11 maj 2012

karolciab93 napisał(a)
Witajcie kochani
od razu pierwsze co napisze to radość jaka mnie spotkała ten duży rh będzie kwitł na takie ciemny kolor jeszcze nie wiem czy to róż czy czerwien ale po prostu jestem prze szczesliwa! jest juz z nami oj ponad 6 lat i nigdy nie kwitl a teraz ja sie za niego wzielam i ruszyl matko no ciesze sie jak dziecko na nowa zabawke w dodatku te zaszczepki hortensji ktore pokazywalam wczesniej tez juz maja paki

postaram sie zrobic trochu wiecej zdjec , zawsze sie do tego zbieram ale nigdy nie mam czasu .. w sumie robie sobie przerwe od slonca wiec musze szukac cienistych prac bo wczoraj mnie bardzo przypieklo przy ziemniakach .. a poza tym mam siostrzenca pod opieka wiec korzystam ile moge z chwili lenistwa z Wami
pozdrawiam cieplutko

Karolciu to mamy razem radochę
mam Rh który od 4 sezonów siedział w ziemi i nic sie nie działo.A wczoraj pokazał sie pączek!! też jestem ciekawa kolorku.Zrobię fotki i wrzucę wieczorkiem.
hanka_andrus 16:21, 11 maj 2012

Smaruj się zsiadłym mlekiem,,,,,,, krem po opalaniu jakiś zastosuj.
Pozdrawiam!Też siedzę teraz z wnukiem do późnego wieczora.....ale ja się nie spiekłam.to mi lżej.
majkel0326 17:14, 11 maj 2012

Karolcia,wrzucaj fotki rh jak zakwitnie,pooglądamy sobie I korzystaj z chwil lenistwa,należy Ci się
karolciab93 21:13, 11 maj 2012

Kochani lenistwa za wiele jednak nie było chwilke po tym jak pisałam mały wyciagnal ciocie od komputera no wiec korzystajac z tego ze ma radoche i biega za mna z samochodem "kosiarka" to wykosilam trawe , z reszta jutro ma padac wiec czas bylo kosic zrobilismy tez razem wafla wiec i slodkosciami sie zajadal resztki masy mi wylizywal heh dopiero przed chwila mi usnal wiec mam czas wolny..
Haniu niestety tak jak wspomnialam krowa sie nie doi teraz bo ma sie cielic za niedlugo wiec mleko odpada ale smaruje sie balsamem moze nie bedzie źle a poza tym ja cale zycie na sloncu wiec skora troche przyzwyczajona chociaz dzis i tak latalam z zaslonietymi plecami..
Celinko ciesze sie ze i Cb to szczescie spotkalo oczywiscie zaraz wpadam do Cb spr co i jak , ja zrobie fotki jak tylko sie bardziej paki rozwina
sprawdzalam co slychac w roslinkach wiecej nowin nie ma oprocz tego ze duzo lili juz ma paki i irysy zdobyly sie tylko na jeden pak niestety .. ale dobre i to azalia ciagle jeszcze nie rozwinela pakow ale juz lada dzien.. roze tez juz w pakach przynajmniej niektore milo patrzec ze rosliny sie tak odwdzieczaja za opieke zawsze to czlowiekowi lzej na sercu
milego wieczorku wszystkim!
hanka_andrus 21:30, 11 maj 2012

Miłego,miłego!Dzięki i wzajemnie.