Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój skromny ogródeczek ...

Mój skromny ogródeczek ...

hanka_andrus 15:00, 17 maj 2012

Życzę wam i sobie słoneczka ,coby te zielichy systematycznie wywalać spod roślin naszych.
No i oczywiście zdrowia!
majkel0326 22:00, 17 maj 2012

U nas dziś było 13 stopni Jakaś jesienna ta pogoda,a nie majowa.A do tego u nas już sucho,będzie trzeba powoli już podlewać.Karolcia dużo zdrówka życzę
karolciab93 19:22, 18 maj 2012

Witam i dziekuje za odwiedziny
Dziś pogoda lepsza co prawda jeszcze bez szalenstw bo troche wialo , ale przynajmniej nie padal deszcz i co jakis czas pojawialo sie slonce
poplewilam troche w warzywkach i wysadzilam na miejsce docelowe kilka selerow i kalarepek.
Do ogrodka tez juz powsadzalam kilka aksamitek i czarnuszek jutro mam zamiar wysadzic reszte jak tylko pogoda bedzie sprzyjac wezme sie tez pewnie za plewienie burakow bo czas juz je przerwac..
jeden pak rh juz sie rozwinal jest sliczny! jutro byc moze zrobie zdjecia ojej tyle pracy mam zaplanowanej na jutro a przeciez wszystkiego sie zrobic nie da.. ale powoli a do celu
pozdrawiam cieplo!
hanka_andrus 20:27, 18 maj 2012

Karolinko,pracowita dziouszka z ciebie,Pomagasz w domu i o ogródek dbasz,No i jeszcze nauka przecież.... dojeżdżasz do szkoły ,czy masz na miejscu?
karolciab93 20:32, 18 maj 2012

Dziekuje Haniu za mile slowa akurat jestem najmlodsza , tylko ja sie jeszcze ucze i najczesciej to ja jestem z rodzicami w domu , najstarsza siostra juz z nami nie mieszka a bracia ciagle w pracy.. do szkoly dojezdzam mam ok 15 km wczesniej jeździlam autobusem musialam wstawac po 5:20 wiec i mniej sil do dzialania bylo a teraz po zdaniu prawa jazdy rodzice stwierdzili ze lepiej zebym jeździla autem bo i jak cos trzeba to kupie i w domu jestem duzo wczesniej wiec cos pomoge a i wiadomo, po zdaniu jak sie nie jeździ to potem trudno sie przemoc..
jutro zostaje sama z tata w domu wiec mam co robic bo i dom trzeba posprzatac chociaz troche no i w polu pracy duzo ale damy rade
hanka_andrus 20:43, 18 maj 2012

O to ty już za kółkiem? Dobrze, teraz w każdej pracy wymagają prawa jazdy..... nawet jak się za biurkiem ma się siedzieć.
Miłej soboty.
majkel0326 22:39, 18 maj 2012

Karolcia,jesteś pracowita i rozsądna dziewczyna.Dobrze,przyda Ci się w życiu.I dobrze,że masz już prawko,to się w życiu przydaje.No i tak jak piszesz szybciej jesteś w domu,oszczędzasz czas,nie musisz na przystanku wyczekiwać.
A zdjęcia rh pokaż w wolnej chwili koniecznie
karolciab93 20:12, 19 maj 2012

Witajcie kochani! wpadam tylko na chwilke bo czekam na Tż i mamy palic grila .. a co! trzeba korzystac z ladnej pogody dzis wsadzilam do ogrodka juz wszystkie kwiaty jakie mam . Z aksamitek zrobilam obwodke bedzie fajnie wygladalo jak zakwitana a paki juz sa przyznam ze troche mi z tym zeszlo a potem mycie naczyn ktorych sie troche uzbieralo i przeplewilam i przedarlam dwa rzadki.. ba ! to nie rzadki tylko rzedy bo maja ponad 10 m chyba burakow no i jak poszlam przed 15 tak przed 18 wrocilam do domu wiec jak widac nie sa najkrotsze.. zdjec jeszcze nie zrobilam ale i tak nie mialabym czasu zeby ich wstawic
oj tak prawo jazdy sie bardzo przydaje dzis np bede musiala jechac po brata bo na weselu jest .. a jako ze ja najmlodszy kierowca to wykorzystuja mnie jak sie da przyznam ze okres kiedy robilam prawko nie nalezal do latwch, wiele stresu i nerwow mnie ro kosztowalo z racji tego ze nie wierze zbyt w siebie ale udalo sie za pierwszym razem
pozdrawiam i zycze milego sobotniego wieczorku!
hanka_andrus 20:42, 19 maj 2012

Zasłużyłaś na odpoczynek,prostuj plecy!Kierowca po gościa weselnego zamówiony,to i kołacz weselny będzie.... do grila jak znalazł.....
Ja też robię aksamitkowe obwódki.Bukszpanowych na razie nie mam. A czasami to z pietruszki mi niechcący jakaś wyjdzie zielona.
Baw się dobrze,miłego wieczoru.
karolciab93 13:40, 20 maj 2012

Witam piekna niedziala dzis u mnie przynajmniej na razie ponad 20 stopni i piekne sloneczko, potem podobno ma padac.. nie bede sie duzo rozpisywac bo znow czasu brak wrzuce tylko kilka zdjec z mojej przedpołudniowej wyprawy z kawka w reku
rh niestety paki sie rozwijaja powoli, kwiatow za duzo nie ma wiec calosci jeszcze nie pokaze ale pojedynczy wyglada tak :

azalia w pelni rozkwitu i promieniach slonca , szkoda ze nie moge przeslac zapachu bo jest nieziemski!

a tutaj juz nasadzenia w tunelu