Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Basilikum 19:01, 15 lis 2018

Gardenarium napisał(a)
Dalię podziel, sama pokaże gdzie, mi się dziś same porozrywały na kawałki.
Też mam taką leciutką taczkę, tylko że niebieską Polowałam na taką, nikomu nie wolno jej dotknąć nawet (mam na mysli chłopaków)

ja mam taki wozek na czterech kolkach lekki, zwrotny i mozna go otworzyc jakwywrotke,czyi wysypac zawartosc, uwielbiam go. Emus mi chcial zakosic ale nie dalam wiec kupil sobie dwa nowe.

Mira zakwitla mi firletka od Ciebie
sierika 19:38, 15 lis 2018

O, to poproszę o fotkę tej firletki, tez mam od Miry ale nie kwitła.
Basilikum 19:44, 15 lis 2018

Ewa wlasnie u mnie wstawilam, fotka marna i firletka jeszcze nie w pelni rozkwitu ale juz widac kolorek
Pszczelarnia 20:01, 15 lis 2018

waldek727 napisał(a)

W belce frezuje się wpust. Domowym sposobem składa się trzy deski z których środkowa musi być węższa od pozostałych o 3-5 cm i nie cieńsza od desek poprzecznych. Po nałożeniu na siebie desek trzeba je połączyć obustronnie wkrętami do drewna, nie dłuższymi niż suma 3 grubości desek konstrukcyjnych.

Waldek, ja chyba nie dorastam do Twoich instrukcji ale załapałam o co chodzi.
Mam nadzieję, że Ogrodnik nasz też załapie.

Gosialuk 20:50, 15 lis 2018

waldek727 napisał(a)

W belce frezuje się wpust. Domowym sposobem składa się trzy deski z których środkowa musi być węższa od pozostałych o 3-5 cm i nie cieńsza od desek poprzecznych. Po nałożeniu na siebie desek trzeba je połączyć obustronnie wkrętami do drewna, nie dłuższymi niż suma 3 grubości desek konstrukcyjnych.

Dobry sposób.
kasiek 20:55, 15 lis 2018

mira napisał(a)
Maliny ścięte trzeba to zmielić a maliny oplewić

w malinach wyrosło mi .....no...
zadarnia fajnie a i do donic już mam kandydatkę na kolejny sezon

Jasnota to? Ale swietna!
Jakie skrzynie ładne! Masz tam jeszcze tą łąkę?
paniprzyroda 21:13, 15 lis 2018

Chyba nie widziałam tego miejsca... ile przestrzeni na spełnianie ogrodowych marzeń
m_gocha 21:53, 15 lis 2018

paniprzyroda napisał(a)
... ile przestrzeni na spełnianie ogrodowych marzeń
Ech! Pomarzyć tylko pozostaje
Gabriela 21:56, 15 lis 2018

Jasnota, śliczna wyrosła. Ciekawe czy będzie taka niska wiosną? Czy wzrost spowodowany brakiem światła?
Z tak dużej ilości liści wiesz ile będzie kompostu? Garstka, coś tam na dnie worka. Właśnie znalazłam taki zapomniany worek u siebie.
Gardenarium 18:34, 17 lis 2018

Mira, u Gabrysi szukałaś ukojenia, ale ona już bombki wyciąga, śliczne są te różowe... a ja zapraszam na ukojenie do mnie. Az się skrzyło z rana.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies