Upał, skwar, sucho, komary, podlewanie, pielenie i wszystko kwitnie - jest kolorowo aż za bardzo
i w takiej aurze bujności, kwiecia mam masę pracy w ogrodzie i działam
Sylwia - przegląd bodziszkowy zrobiłam kiepski tak se myslę, bez opisów i bez pokazania kępki - nie wszystkie są "porządne" - mam śliczne ale w tym upale się rozłożyły i je wycięlam mają odrosnąć
Z bratkami się pożegnałam no nie wszystkie, ale te glówne tak i do niczego moje nasadzenia buu
Ula - no właśnie musiałabym pokazać krzaczki - już niewykonalne - teraz nie mam czasu na fotki wybacz
Iza - za bodziszka bo takiego nie mam akurat
Gardener - kapusty nie mam - może kiedyś, fotki będą na razie ogarniam całość doniczki mi dały w kość aa po deszczach majowych nie mam jeszcze wyplewione - ogarniam ogród, doniczki,warzywnik, jagodnik i nową ściankę na domku bo mi m wymienił półki
Abiko - częśc dalii miałam w donicach, miałam w tym roku rekordową ilośc dalii k 80 - no i sporo straciłam nie liczę - policzę te co wyrosną i zakwitną - przekonałam się do dalii w donicach
Pszcz - dalię prosze daj do doniczki - ja też kilka dni temu dalie w donice wsdzałam - moja Bohemian...poległa wygniła
Teraz dni są za krótkie a noce jeszcze bardziej
pozdrawiam Was serdecznie