Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 23:14, 25 cze 2019

sierika napisał(a)
Bardzom ciekawa ściany domku, półeczek i doniczuszek, bo tego akurat nie widziałam
O widzę już, widzę.... pewnie wrócą do Ciebie, ja mam juz spokój.

Nie masz , Ewa Karwiński rośnie pięknie
sierika 23:17, 25 cze 2019

Spróbował by nie rosnąćjak to nie mam, mam....teraz musimy umówić się, masz już czas a mi potrzeba doradcy
mira 23:18, 25 cze 2019

mira 23:19, 25 cze 2019

sierika napisał(a)
Spróbował by nie rosnąćjak to nie mam, mam....teraz musimy umówić się, masz już czas a mi potrzeba doradcy

Czasu nie mam, przyszły tydzień - lecę z radami
sierika 23:23, 25 cze 2019

Dobra, przyszły tydzień
mira 23:44, 25 cze 2019

Urwała mi się wena więc nie kończę mojego spaceru porannego po ogrodzie
chciałam Wam pokazać cały mój ogród o poranku w pogotowiu bojowym

jest późno

kończę

tak, wczoraj zawitała do mnie ekipa programu Maja w ogrodzie tym razem w pełnym składzie 7 osobowym -

sprzętu jej ile było
uwielbiam takie zabawki

dzień pomimo że było pochmurnie i znośnie pogodowo - był pracowity a i tak za krótko jak się okazało

nie mam zdjęcia pamiątkowego, nie mam wpisu do książki która leżała na stole, ja zdjęć zrobiłam tylko kilka, mój m robił komórką i muszę zobaczyć dopiero co tam ma

za to mam wspomnienia, wielką radość w sercu, radość - że mogłam gościć ludzi których efekty pracy podziwiam od wielu lat oglądając program
to było wielkie święto ogrodu,

dla kogoś takiego jak ja -
kocham ogrody wszelkie i małe i duże, i te skromne i te z natłokiem roślin, ogrody pokazowe, ogrody zakładane i pielęgnowane rękami właścicieli i te projektowane i pielęgnowane ogrodnikami, uwielbiam arboreta, parki, dzikie łąki,
zwiedzanie ogrodów - nie wiem jak napisać - to jest cudowne, zwłaszcza jak snuje się człek po ogrodzie w towarzystwie ogrodowych przyjaciół a potem wieczorem przy winie opowiada się o tych ogrodach, wymienia swoje uwagi spojrzenia - bezcenne

uwielbiam prace w ogrodzie, sieję, pikuję, sadzę, przesadzam, dzielę, kupuję, wymieniam się

czytam, oglądam programy ogrodnicze

to tak sobie myślę , że taka przygoda jaka się dzieje z nagraniem programu jest dopełnieniem mojej pasji ogrodniczej

zostawiam urokliwe zdjęcie mojego gościa - przygotowanie do zapowiedzi programu

sylwia_slomc... 23:52, 25 cze 2019

Wspaniała i niezapomniana przygoda, nagroda za codzienny trud
Gruszka_na_w... 00:06, 26 cze 2019

Pięknie opisałaś ten ranek, a podsumowanie dnia ścisnęło mi serce. Tyle w nim miłości do roślin, do ogrodów, do zakręconych ogrodowo. Zdjęcia ze spaceru pokazały dojrzały, zadbany ogród. Gra światła w połączeniu z roślinami -magiczna. I te Twoje doniczki Mnogość doniczek- klękajcie narody z podziwu.
O Twój występ się nie martwię. Skoro nie powaliło Cię zaklinowanie szpilki w operze wiedeńskiej, to wszystkiemu podołasz.

PS. Buraczki siane tradycyjnie w połowie kwietnia, są podobnej wielkości jak te z eksperymentu. Ale zdecydowanie do przodu masz cukinię.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Basilikum 06:39, 26 cze 2019

ale fajowo juz nie moge sie doczekac ale narazie porcja porannych fotek mi wstarczy (na kilka dni)
Wspanialy ogrod z pasja to i program super bedzie.
Jaka to metoda na buraki?
Mala_Mi 07:51, 26 cze 2019

Edit.....
Ujęcie Mai zrobiłaś perfekcyjne