Hej, hej
dzisiaj był w mojej okolicy /Rzeszów

/ i u mnie mega upał - protestuję!!!! to upały nie tej strefy klimatycznej
ciesze się niebywale, że moja poniedziałkowa przygoda przypadła na dobry czas w pogodzie.
w momencie ogród się zmarszczył od upału - jutro wycinam co przekwitło.
Jestem w szoku ile osób odwiedziło mój wątek anonimowo - co to znaczy kariera telewizyjna

jak ja bym chciała napisać/opisać jakiś ogród i żeby było takie zainteresowanie - wiem wiem jest stała grupa osób które lubią czytać i oglądać relacje z ogrodów, szukają inspiracji - to mnie trzyma przy chęciach opisywania - jesienią nadrobię bo zaległości mam
niemniej dziękuję za odwiedziny
w szczególny sposób podziękuję tym którzy mi się wpisali w ten mój ogrodowy pamiętnik.
nie mam teraz czasu ogarnąć zdjęć jakie robili jak się okazuje mój m i moja córka, na dodatek podobno córka nagrywała moje wypowiedzi - to dopiero cwaniaczek -
mam dziś tylko dwa zdjęcia
no cóż - wygryzłam kolegę - jak strasznie mi się podobała praca operatorów kamer - żałowałam że nie miałam na tyle sił i czasu żeby stać z nimi
a to przygotowanie do rozmowy o tym jak to się zaczęło - no i tu popłynełam

zobaczymy
reszta zdjęć innym razem