Basilikum
20:07, 03 paź 2019
Doczytalam. Dziekuje za wszystkie nauki Mam nadzieje, ze wygrzebie z zakamarkow pamieci w razie czego. O odkazaniu nie mam pojecia ale moze to i dobrze ;9 mam nadzieje, ze nie bede potrzebowac.
Tak mi sie przypomnialy Twoje daliowe opowiesci o kupowaniu dalii w Czechach i roznych pomylkach. Powoli zwieksza sie moja kolekcja dalii.
Astrow mam cale mnostwo, musze im portrety porobic.
Dynia u mnie musi byc, bo ja ja uwielbiam. Jako zupe, lasane, ciasto, konfitura.... No i jak sama wiesz mam na nia miejsce.
Pozdrwiam serdecznie
i lece sie dalej uczyc tym razem u Ewy
Tak mi sie przypomnialy Twoje daliowe opowiesci o kupowaniu dalii w Czechach i roznych pomylkach. Powoli zwieksza sie moja kolekcja dalii.
Astrow mam cale mnostwo, musze im portrety porobic.
Dynia u mnie musi byc, bo ja ja uwielbiam. Jako zupe, lasane, ciasto, konfitura.... No i jak sama wiesz mam na nia miejsce.
Pozdrwiam serdecznie