Iwonko, pamiętam przecież spotkanie u Kondzia, było super albo nawet za super , ja wtedy nie miałam aparatu i żałowałam bo to była przecież pora astrów i ich rabata astrowa była zachwycająca.
Dzięki za miłe słowa, tak kamera sunęła bo miała długie szyny .
Romantyczny ? - no właśnie czy mój ogród ma jakiś styl- hmm - tak to jest mój problem bo nie potrafię się zdecydować.
Spójność w ogrodzie, styl - to są te istotne elementy których nie pojmuję, albo z nimi by mi było trudno ogrodniczkować od niechcenia
Gosiu Margo niezmiernie dziękuję za wizytę i miłe słowa.
Aż musiałam sprawdzić co mi napisał Tamaryszek - zestresowałaś mnie - zobacz co teraz się dzieje - mi to się ogrodu odechciewa, a i przeciwności losu zablokowały dobry start - obyśmy wszyscy wyszli bez szwanku z tej ponurej rzeczywistości to już mi będzie wszystko jedno czy na żywo lepiej czy gorzej - obyśmy w zdrowiu się spotkały to dobra perspektywa
Ula...3 razy ?????? zaczynam się stresować.Ten powojnik przy wejściu to potwór, zajmuje każde miejsce wszędzie więc to trzeba dobrze przemysleć.Nie wiem o jakich powojnikach była mowa - muszę jeszcze raz na spokojnie kiedyś obejrzeć program - zwlekam bo się trochę boję .
Za to jutro do mnie dojadą 2 powojniki Lemon Dream i Hakure bylinowy niski.
hehe nowego terenu ubywa bo ja się rozpycham z rabatami od niechcenia, teraz potrzebuję takiej jakby zasłony i kolejnego żywoplotu z rugosy - mam kilka odmian i chce teraz taki mieszany no i w ten sposób ubywa
w tym roku żarty się skończyły i Kuba planuje ogród pomarańczowy no
a mi się marzy zakątek motyli
nie wgrywają mi się zdjęcia bo bym Ci pokazała co jeszcze - ale jak Kondziu był to mnie słusznie sprowadził na ziemię żebym się zajęła tym co jest a łąka żeby nie malała
Chodziło o winnik zmienny i wiciokrzew. Masz fotki z sezonu
Nie wiem czemu się stresujesz. Mi się bardzo podoba to wąskiecprzejście z jarzebiną- miodzio.
Tak,tak, Lenotist,to roślina która mnie zauroczyła na Maderze.
Piękny energetycznie pomarańczowy łan Sądziłam,że ona u nas nie jest dostępna
Sorki, miało być dalie
Póki co uprawiam sobie siewki w domu, mam nastrój okropny. Na ogrodzie wszystko czeka.
Czy tytoń leśny wysiewałaś do doniczek w domu,a później przesadzasz. Czy od razu do gruntu ?