Agata dzięki - w tym pięknym ogrodzie to już za wiele nie zostało do pokazania poza wczesną jesienią kiedy ogród zmienia się i jest jak dla mnie najpiękniejszy w cudownym ciepłym świetle z astrami, rdestami, kolorami wczesnej jesieni i coraz bardziej rozrastającymi się sadźcami.
W nawłociach będzie ławka choć jest ich coraz mniej. W ub roku posadziłam 5 krzaków lilaków, 2 krzaki świdośliwy i oliwnik. Teraz czas aż zaczną tam tworzyć strukturę.
żeby nie było smutno wstawiam fotki z 19 maja ub roku -
trzymajcie się w tej nowej rzeczywistości
ja nie mogę teraz pracować w ogrodzie ani się nim cieszyć, więc przeglądam stare fotki, zaglądam choć gdzie i tak sobie radzę z tęsknotą za grzebaniem w ziemi.
I są pozytywy ! jeszcze nigdy nie miałam tak pięknych paznokci przynajmniej teraz wiem od czego miałam stale problemy
Mira kilka słów prosto z serducha w ten trudny czas... Poznałyśmy się pod koniec lata u Kondzia, byłam ciekawa twojego ogrodu. Troszkę poznałam czytając a wczoraj obejrzałam Majeczkę. Powiem, że wyszło cudnie, bardzo naturalnie co przy udziale tv jest chyba najważniejsze. Kamera sunęła po nasadzeniach, rozmawiałyście swobodnie. Ogromna przyjemność przekazu. Masz ogród inny od mojego, delikatny i romantyczny. Ogromna dawka inspiracji. Pozdrawiam cieplutko
Miro, z przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogrodzie.
Twoje zdjęcia są pełne uroku.
Oczywiście widziałam też Maję, ale mimo wszystko mam zawsze po tym programie niedosyt.
Znam kilka ogrodów osobiście i wiem, że na żywo wyglądają dużo lepiej.
Tak jest na przykład z ogrodem Izy Tamaryszka.
Dlatego myślę, że Twój ogród też na żywo wygląda jeszcze lepiej niż w programie
Uwielbiam takie ogrody, pełne bylin, przenikających się ze sobą
Dziękuję za linka, oglądałam 3 razy od wczoraj. Fajna opowieść o ogrodzie i o roślinkach, oczywiście z przystankami podglądałam w tle rabaty....masz cudownie kwitnąco
Zaciekawił mnie ten powojnik na wejściu,masz jakieś fotki jak on rośnie i ile miejsca zajmuje? Poza tym jeszcze o 2 powojnikach była mowa, chętnie bym coś bliżej się dowiedziała.
Świerk strzeżony w stożek jest elegancki. A Artemis u Ciebie prześliczna, moje jakieś niedorobione przy Twojej.
Masz mnóstwo bylin o których oczywiście nie było mowy, chętnie bym pozaglądała w te rabaty.
Miejsce ogrodniczki urocze ale to już wiemy
Odcinek super, gratuluję odwagi i lekkości przed kamerą
Oj, ale mi się zatęskniło do takich czerwcowych widoków.
Tak się zastanawiałam po programie, na co ubywa tego nowego terenu.
A tu już nowa struktura rośnie.
Trzymaj się cieplutko!