Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

paniprzyroda 19:33, 05 mar 2014

Miro, chroń kolano, to nie żarty, eM walczy z kolanami kilka lat, w styczniu miał wszczepiane komórki macierzyste, jest trochę lepiej wszystko poczytałam, zazdroszczę porządków doniczkowych, u mnie jeszcze daleko do urządzania tarasu pozdrawiam.
Mala_Mi 21:01, 05 mar 2014

Jak ogrodnik potrafi pocieszyć to ja też... dobrze, że tyko woda w kolanie, a nie ma cukru w kostkach

A tak wogle to cudne krokusiki, a doniczki jak nowe Szczawik fioletowy tez ciekawy
Gabriela 21:43, 05 mar 2014

Współczuję bardzo, okropnie jest jak człowiek wie że ma kolano.
Śliczne ceramiczne donice, rzeczywiście można je obsadzić nawet z kolanem.
EPODLAS 22:17, 05 mar 2014

Miro, szczawik śliczny. Pięknie się prezentuje w pojemniku na oknie. Mnie też kolano kiedyś dało się we znaki, więc ci bardzo współczuje. A w ogrodzie stale trzeba kucać, wstawać, a tu boli i co zrobić. Lecz się, bo coś ostatnio sporo chorych na forum. Ja też należę do tego klubu.
mira 22:18, 05 mar 2014

paniprzyroda napisał(a)
Miro, chroń kolano, to nie żarty, eM walczy z kolanami kilka lat, w styczniu miał wszczepiane komórki macierzyste, jest trochę lepiej wszystko poczytałam, zazdroszczę porządków doniczkowych, u mnie jeszcze daleko do urządzania tarasu pozdrawiam.

Mariolu leżę dziś i zastanawiam się czy nie za bardzo się cackam na szczęście pogoda nie sprzyja wyjściu do ogrodu choć przy zdrowiu zawsze można wyjść, a do urządzenia tarasu to jeszcze daleko, daleko

na razie czekam na bratki

to pyszczek z ub roku

ten kolor powtórzę
mira 22:22, 05 mar 2014

Mala_Mi napisał(a)
Jak ogrodnik potrafi pocieszyć to ja też... dobrze, że tyko woda w kolanie, a nie ma cukru w kostkach

A tak wogle to cudne krokusiki, a doniczki jak nowe Szczawik fioletowy tez ciekawy

dzięki a z cukrem to nie wiem co to za pułapka
krokusiki cieszą w każdej ilości od kilku do takich łanów jak u Ciebie
mira 22:24, 05 mar 2014

Gabriela napisał(a)
Współczuję bardzo, okropnie jest jak człowiek wie że ma kolano.
Śliczne ceramiczne donice, rzeczywiście można je obsadzić nawet z kolanem.

mam nadzieję, że sobie poradzę z obsadzaniem na szczęście mam męża, który lubi ogród i chętnie mi pomoże jak będzie tylko czas - na sobotę mam obiecane przesadzanie czyli plan się jakoś na razie obroni
mira 22:30, 05 mar 2014

EPODLAS napisał(a)
Miro, szczawik śliczny. Pięknie się prezentuje w pojemniku na oknie. Mnie też kolano kiedyś dało się we znaki, więc ci bardzo współczuje. A w ogrodzie stale trzeba kucać, wstawać, a tu boli i co zrobić. Lecz się, bo coś ostatnio sporo chorych na forum. Ja też należę do tego klubu.

Bożenko co zrobić urazy kolan i nie tylko to przywilej ludzi aktywnych a na ogrodowisku tylko tacy są

Celina 22:44, 05 mar 2014

HMMM. kolano to nie błahostka...Pamiętaj Mirko że to największy staw naszego organizmu i ma on co robić i nie ma zmiłuj... Leczyć trzeba ....ogród zaczeka.. Chociaż, łatwo tak pisać prawda??

A jak tam sadzonki pelasi?
AgnieszkaW 22:50, 05 mar 2014

Miro, oszczędzaj kolanko. Wiosenna odsłona ogrodu śliczna. U Ciebie zawsze wypatrzę coś ciekawego, tym razem jest to pięknie przycięty w płaskie "chmurki" jałowiec. Pozdrawiam