Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mirkaka 19:06, 09 lut 2017

Mireczko, obejrzałam wizytówkę, no cudny masz ogród. Lato mnie zachwyciło, zdjęcie z budleją i pysznogłówką w tym samym kolorze jest zjawiskowe.
Katkak 19:20, 09 lut 2017

Miruś wreszcie wizytówka Twoja mi się otwiera . Coś pięknego ten Twój ogród. Ogromnie mi się podoba .
Sebek 20:13, 09 lut 2017

Baaaardzo się mi Twoja wizytówka podoba! Uwielbiam te akcenty u Ciebie w ogrodzie
vita 23:11, 09 lut 2017

mira napisał(a)
Dorota - ja w domku mam masę narzędzi a na ścianie domku urządziłam takie miejsce gdzie gdzie mam doniczki, ziemię i nawet stolik. Jednak najlepiej wszelkie prac mi wychodzą w taczce podjeżdżam z pełnymi przesianego kompostu, doniczki i ciach ciach

Już wiem, że masz glinę w ogrodzie, to zdradź mi proszę z czego robisz kompost, że możesz go przesiewać? Przesiewasz taki dwu letni? Starszy?
U mnie wychodzi strasznie tłusty, przy przesiewaniu prawie nadrywam nadgarstki, a jak dam przed sadzeniem za mało gotowej ziemi z worka, to potem wody nie przepuszcza!

U mnie śnieg i mróz straszny, cierpię, walczę i płaczę.
Spacery odbędę, dziękuję bardzo.
Spontan?
mirkaka 07:50, 10 lut 2017

vita napisał(a)

Już wiem, że masz glinę w ogrodzie, to zdradź mi proszę z czego robisz kompost, że możesz go przesiewać? Przesiewasz taki dwu letni? Starszy?
U mnie wychodzi strasznie tłusty, przy przesiewaniu prawie nadrywam nadgarstki, a jak dam przed sadzeniem za mało gotowej ziemi z worka, to potem wody nie przepuszcza!

U mnie śnieg i mróz straszny, cierpię, walczę i płaczę.
Spacery odbędę, dziękuję bardzo.
Spontan?

Pozwolisz że się wtrącę w to pytanie. Ja też mam glinę, ale kompost robię z resztek roślinnych. tnę grubsze badyle przed wrzuceniem na kompost i wcale nie przesiewam, nie przesypuję ich ziemią.
Tłusty- to może dajesz trawę świeżą ?, ona tworzy takie tłuste zbite placki .
wilana 17:40, 10 lut 2017

Miro wchodzę ma wizytówkę i od razu w oczy rzucają mi się maleńkie drzwiczki i okienko. Dlaczego ja tego wcześniej u Ciebie nie widziałam? Na pewno było o tym w jakimś angielskim programie i bardzo, bardzo mi się to podobało. No i proszę Ty to masz . Jestem pod wrażeniem.
gobasia 18:52, 10 lut 2017

Wizytówka obejrzana ...strasznie mi się podoba
zauważyłam obwódki z liliowców ...mogłabyś wstawić dodatkowe fotki w wątku?...proszę
yolka 20:28, 10 lut 2017

Wpadłam zameldować że sweterek ukończony, a trafiłam na taki piękny widok: ośnieżone góry,las i wartki strumień, do życia się wraca oglądając takie widoki, a ja już powoli myślę o dekoracji wiosennej stołu, przeczytałam publikację Danusi i pomysły już są
yolka 20:32, 10 lut 2017

Wizytówkę chwalę, super ogród, ma tę tajemnicę, którą ogrody powinny mieć
margaretka3 08:19, 13 lut 2017

Dzień dobry, pieciolatko