Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

KasiaBawaria 00:23, 16 sie 2019

Dziekujemy za mile slowa.

Nasza ostatnia kwatera nie byla zaciekawa, ale za to wlascicielka pobila wszelkie rekordy goscinnosci. Raz zrobila nam ciasto, raz nalesniki, dala kilka sloikow marmolady z figi i moreli, jakies likiery Na koniec wiazanke rozmarynu, krzaku laurowego, pasiflory i lawendy a dzieciom szczepki podawala roznych sukulentow Jeszcze na koniec poprosila o emaila, z informacja ze szczesliwie dojechalismy do domu

Wlasciciele pierwszego domku tez byli bardzo mili i cenilam to, ze dali nam maksimum prywatnosci. Ale nie bylo takich ''prezencikow''. Za to wszelkie wygody i wszystko po remoncie.
anna_g 23:06, 17 sie 2019

KasiaBawaria napisał(a)
Edddie spotkal sie ponownie z rodzinka

Gusta każdy ma swoje ale retrievierowaty bardzie mi się podoba niż pudlowaty (przepraszam że tak "obsesowo" je nazywam ale żeby było wiadomo o co chodzi ) Tak czy inaczej rewelacyjnie się razem bawią i dogadują. Świetne są. A na tym drugim zdjęciu to ja widzę już 3 psy czy mnie się w oczach mieni?

Cudne wczasy na Chorwacji - chociaż poczytałam o drugim domku. Faktycznie przy małych dzieciach niektórych rzeczy brakuje. Na zdjęciach nie zawsze wszystko widać. Mnie się już też zdarzyło tak, że na zdjęciach super a jak zobaczyłam na żywo to... poszłam szukać innego lokum Ale to akurat nad naszym morzem było.
Rozmaryny też mnie tam zawsze zachwycały swoją wielkością, kształtem i dorodnością. Bungewille też cudowne. Zresztą mnie właściwie w Chorwacji to wszystko zachwyca
KasiaBawaria 08:39, 18 sie 2019

Aniu,

mi tez sie podobaja, te barrdziej podobne do retrievera Dlatego wzielismy grubaska szczeniaka
W Chorwacji nie moglismy brac innego lokum, bo to wszystko placone z gory. Ale czlowiek docenil po takim domku swoj domek Tam stalo wiele rzeczy z lat 80 tych.Meble, lazienka. I pachnialo stechlizna Mnie w Chorwacji najbardziej zachwyca nurkowanie i obserwowanie ryb pod woda Razem z dzieciakami nurkowalismy i bylo super.

Tam faktycznie jest trzeci pies To byla plaza dla psow i tam bylo ich mnostwo. Tylko to nie byl doodle, ale bardzo podobny mniejszy pies. Tylko w wodzie roznicy w wzroscie nie bylo widac
KasiaBawaria 10:53, 18 sie 2019

Wszedzie gdzie bylismy Eddie mial mnostwo fanow. Ludzie nas zaczepiali, chcieli z nim fotke, poglaskac, zapytac co to za rasa. Smielismy sie, ze postawie koszyczek na pieniadze, za kazda fotke z nim i poglaskanie urlop by sie zwrocil Tu na Sloweni jedna z takich sytuacji

Po powrocie zastalam na warzywniaku ponad 3200 kg cukinie Sztuk 3.

KasiaBawaria 13:13, 18 sie 2019

Znow zastalam gasienice pazia

Na miecie masa owadow tylko nie na tej fotce

A to drewno przywiozlam z Chorwacji Maz wkrecil mi metalowy kijek i teraz zdobi rabate
KasiaBawaria 13:20, 18 sie 2019

Monardy jeszcze kwitna. Ponownie zakwitly kociemietki, ostrogowce, szalwie.

Wiolka5_7 13:31, 18 sie 2019

Piękna kompozycja
Czy te fioletowe rośliny to kłosowce ?
KasiaBawaria 13:41, 18 sie 2019

Proso pieknie sie przebarwilo

violaskom 13:45, 18 sie 2019

Piękny widok z tym kłosowcem. Ile tu masz sadzonek? Oczu nie mogę oderwać od tych zdjęć! Gąsienica piękna. Jak Ty je wypatrujesz?
KasiaBawaria 13:51, 18 sie 2019

Wiolka- tak, to agastache

Troche hortensji