Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przerabianie ogródka pod swój gust

Przerabianie ogródka pod swój gust

anna_g 21:45, 02 sie 2019

KasiaBawaria napisał(a)

Krwawnica rozpoczyna kwitnienie. Marna jest w tym roku. Pewnie przez susze.

Prześliczne kuleczki.
Krwawnicę sobie chyba z łąki w końcu przyniosę, ale nawet z "przy drogi" bo u nas jej pełno a bardzo mi się podoba.
Mówiłam już, że uwielbiam Eddiego hahaha? Jesteś naprawdę dobrą treserką Kasiu, niewiele psów jest tak ułożonych jak Eddie.
KasiaBawaria 22:39, 02 sie 2019

Aniu- Eddie jeszcze nie jest calkiem ulozony Mamy swoje male problemiki i nad nimi pracujemy. Eddie np. jest az za bardzo przyjacielski. Kiedys wital kazdego przechodnia ciezko bylo z nim spacerowac, bo chcial kazdego polizac i sie przytulac. Teraz to mamy juz pod kontrola, ale niestety wielu ludzi reaguje na niego slowamijej patrz jaki slodki i jak on to slyszy to najchetniej juz by pokazywal temu komus jaki on faktycznie slodki Na szczescie jest lepiej i na komende siad i czekaj siada ale widac ze napiety po sam koniec ogona i ciezko mu wytrzymac dluzej niz minute i juz chce byc czochrany Druga sprawa jest przywolywanie jak biega z innymi psami. Dzis np. na plazy bylo ok, ale niestety w 60 % musze isc i go zbesztac bo przyjsc nie chce A to musi dzialac w 100 %. On jest do kazdego przyjacielski, z kazdym chce sie bawic i nie kazdy pies to lubi. Ale sa juz duze postepy i mam nadzieje, ze to tez wyszkolimy Eddie skonczy jutro pierwszy rok A byl juz z nami w wielu miastach, w Polsce, w Niemczech i Chorwacji. Podobnie jak moje koty, pies podroznik Jest pod tym wzgledem kompletnie bezproblemowy
KasiaBawaria 23:04, 02 sie 2019

Tak sobie poplywal, ze potem padl ze zmeczenia. Dobrze, ze to nieobciazajace dla stawow.Ale jak jest mokry to widac, ze to tylko futro a tak naprawde jest szczuplutki

KasiaBawaria 10:20, 05 sie 2019

W Chorwacji pelno motyli Pazie, takze zeglarze, rusalki i nawet te niebieskie.

Wielkich jak reka pajakow (uroki chodzenia wieczorem z psem ) i jaszczcurek.

KasiaBawaria 10:42, 05 sie 2019

Eddie nie wychodzi z wody
Juz bylismy z nim w hotelu w Polsce i bylo super. Teraz tez pokazuje jaki jest bezproblemowy i cichy. Zdjecia z komorki wiec takie sobie.

Plywa z nami i chce wyciagac dzieci z wody

KasiaBawaria 11:02, 05 sie 2019

Na takie zyjatka trzeba uwazac Tutaj jeden turysta wylowil kraba, i chcial go podenerwowac by poruszal szczypcami to zostal nagrodzony bolesnym uszczypnieciem

Fajnie sie nurkuje- bo woda przezroczysta i wokol plywala przerozne, kolorowe ryby

A 3 sierpnia moje trzecie dziecko skonczylo roczek- urodzil sie w rocznice naszego slubu

Gosiek33 11:04, 05 sie 2019

Prawdziwe wakacje

i czarną pszczołę upolowałaś
KasiaBawaria 19:23, 05 sie 2019

Niestety nie udalo mi sie zrobic dobrego jej zdjecia. Za szybka byla
Gosiek33 19:36, 05 sie 2019

Nawet na tort kazałaś mu czekać? Niedobra Ty

Czym to jajko posypane? Też dla majmłodszego członka rodziny?
KasiaBawaria 21:40, 05 sie 2019

Jajko dostaje przewaznie surowe. Wyjatkowo na urodziny dostal sadzone haha. posypane mineralami, ktore dostaja psy zywione miesem. Tu sa akurat zmielone kosci, algi i jakies wapno z alg. Na urlopie nie dostaje kosci, wiec daje mu wiecej sproszkowanych zamiennikow. To wazne przy diecie na surowym miesie. Ale to byla tylko przekaska. Wieczorem dostal kompletne danie z ryzem, drobiem, warzywami i owocami.